Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mikor minden kilátástalan,...

Mikor minden kilátástalan, semmi nem jön össze, mintha kezdődő depresszió jelentkezne, hogy lehet ebből kilábalni?

Figyelt kérdés

Az utóbbi hónapokban az életem egy csőd tömeg. Megszűnt a munka viszonyom, nem találok munkát, még egy mezei kézi csomagolóira se vesznek fel, sorra kapom az elutasításokat. 2 barátomban csalódtam, azt hittem örökre barátok leszünk, annyi mindenen keresztül mentünk együtt, közbe az egyik titokban megházasodott, ami annyira rosszul esett. Egyedül érzem magam és nem tudom mi lesz az életemmel, szülőkön kívül senki nem áll mellettem. Minndenki előtt mutatom az erős nő szerepét, de közbe belül összeomlottam a sok sz*rtól amit most kapok. Nem tudom mi lesz így.

Hogy lehet ebből kilábalni? A mentális egészségem a padlón van, nem tudom, hogy tud ebből felállni.

Tudom keressek továbbra is állást, amit megteszek, de ez a sok visszautasítást már nem tudom kezelni. Bármit elvállalnék, bármennyiért, de még se kellek sehova.

2023. aug. 7. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit csináltál eddig, és mi a végzettséged? Budapest?
2023. aug. 7. 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Ügyfélszolgálaton, csomagolóként dolgoztam. Gondolkodtam már Pestben, de a sok 💩 miatt annyira negatívan, bizalmatlanul állok hozzá...
2023. aug. 7. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:
De érettségi után /óta milyen végzettségget szereztél?
2023. aug. 7. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Pozitív hozzáállás. Az arcodra lehet írva , hogy te nem vagy jó semmire. Hinned kell magadban.
2023. aug. 7. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!