Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nembutal Pentobarbital Sodium....

Nembutal Pentobarbital Sodium. Svájcban elvileg 100% effektív. Igaz?

Figyelt kérdés
Tablettásat fogok venni, ez az egyetlen gyógyszer ami hathat szerintem. Elvielg 20g a hatásos, kicsit drága de ha kigyógyít akkor megéri.

2023. aug. 5. 18:40
1 2
 11/12 anonim válasza:

Miért válaszolnak olyanok, akiknek fogalmuk sincs a témáról? Ja, hogy a gyakorin vagyok, mindig elfelejtem, bocs.

Kérdező, ha még aktuális a téma, privátban elmondom, amit tudok. Vannak lehetőségek ugyanis, csak ezek a nyomorultak mást sem tudnak, mint okoskodni a nulla tudásukkal. Ja meg beleállni a kérdezőbe egyből, sértegetni, holott értelmezni sem képesek a feltett kérdést. Tipikus aljanépség.

2024. febr. 9. 06:10
 12/12 anonim ***** válasza:

9

Hasonlot tettem meg mar nem is hanyszor. Alkohol meg szivnyugtato es benzodiazepinek pl xanax, rivotril meg altatok amiket gondolom ismersz. Az egyiknek barbiturat hatasa is van egy kicsit. Hotelben csinaltam, es itt vagyok. A legszebb ejszaka volt, a hold fenyes, mindent lattam. Aztan elkezdtem inni 3 uveg kb vagy tobb. majd amikor ereztem hogy szedulok alkohollal mintha vizzel leoblitettem a torkomon at a gyomromba mindet. Es felkeltem arra, hogy nem emlekszem, de levertem egy poharat, es szethanytam a furdoszobat. Utana kusztam vissza az agyhoz, mert amint felgugoltam bevertem a fejem masnap sargara. Nem tudtam semmit csinalni. Csak szolok, hogy semmi sem biztos, es ha lattal Auschwitzi dokumentum filmet konkretan a Shoah-t, ugyanezt csinalta amit te akarsz egy zsido, es elvittek mert habzott a szaja de nem halt meg. Roulettezel Es nagyobb az esely a tulelesre, es ha tul is eled, lehet nyomorek leszel vagy szervi beteg. Remelem ebbe is belegondoltal es nem csak az erme egyik oldalat csodaltad, ahogy en is tettem "na ez fix lesz".

2024. febr. 9. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!