Tramadolor 15o mg fájdalomcsillapítóra mért lehet rászokni ?
Figyelt kérdés
Úgy érzem jobban vagyok tőle mentálisan és fizikálisan is ezért kérdezem.2023. aug. 1. 22:59
1/12 anonim válasza:
Pillanatok alatt. Nem fogsz tudni tőle már felkelni, annyira nem lesz életkedved, örülni, brutál fájdalmaid lesznek mindentől, nem tudsz tőle aludni, és van tízezer egyéb random mellékhatás, nekem pl. az erős vízvisszatartó hatása miatt az történt, hogy kb egész nap nem pisiltem, aztán 1 órán keresztül 2 percenként kellett kimennem, és iszonyat mennyiségű vizelet jött mindig. De bárkinél lehet kb bármi.
2/12 A kérdező kommentje:
Amikor nem vetted be akkor volt ez ?
2023. aug. 1. 23:20
3/12 anonim válasza:
Hát, elég ha lejárt az aznapi, az ugye már azonnali elvonási tünet. A nap 24 órájában nem lehet benned, mivel élénkít, és nem hagy aludni. Bár van, aki pont tud tőle, de a nagy többségnek olyan, mint egy nagy adag koffein.
És ami fájdalomra szeded, 2-3 hét múlva lekezd rosszabbodni tőle, aztán elhagyod, és rájössz, hogy így sokkal jobb.
4/12 anonim válasza:
Azért, mert kábító jellegű fájdalomcsillapító (opioid-származék).
5/12 anonim válasza:
Mert kettőt bedobsz aztán buuli vaan :D
6/12 anonim válasza:
Tramadol opiát, vagyis ugyanabba a kategóriába tartozik mint a heroin. Gyakorlatilag light heroint nyomsz épp, nyilván jól vagy tőle.
7/12 anonim válasza:
Volt aki leszokott rola vagy van ebben tanacsa?irhat privatot koszonom
8/12 anonim válasza:
7, leszoktam, a leszokással kapcsolatban érdekel tanács? Mert ha igen, sokat nem tudok mondani. Én pár napig feleztem, pár napig negyed, aztán vége. Pedig 5 évig szedtem. Elhatározás kérdés, előre tudatosítani kell, hogy most jön egy hét borzalom, aztán még pár nap kellemetlen állapot, aztán megszabadultál tőle.
9/12 anonim válasza:
Nagyon rövid. Hatásban a közelébe nincs a heroinnak.
10/12 A kérdező kommentje:
Inkább speedhez hasonlít(pörget) ,de szerintem el lehet hagyni mert volt olyan nekem ellopták és nem volt 1 hónapig.
1-2 köhögőgörcs rám jött és ennyi.Bár én csak feleket szedek naponta,és reggel étkezéssel veszem be.
2023. aug. 3. 15:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!