Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan tudhatom meg, hogy...

Honnan tudhatom meg, hogy autista vagyok-e?

Figyelt kérdés

Mindig "fura" meg "különc" voltam, de egy tünetemnek, amit addig egyedinek hittem, hirtelen megtaláltam az elnevezését, és az autizmus egyik jelének mondják.

Persze ez nem diagnózis, és nem feltétlenül érzek magamra illőnek minden mást az autizmus leírásából, de van, amit igen.

Kihez kell fordulni?

2023. aug. 1. 21:43
1 2
 11/13 hosszúhajú ***** válasza:
akkor meg nekem is reagálhattál volna hogy 4. es már kész a teszt, kösz b...meg...
2023. aug. 7. 01:11
 12/13 hosszúhajú ***** válasza:
direkt neked kerestem elő...
2023. aug. 7. 01:13
 13/13 A kérdező kommentje:

"Amúgy még a kérdés kiírása előtt csináltam egy tesztet neten, azt hozta ki, hogy vannak autizmusra utaló jelek. Ez valami angol oldalon volt, ott a skálán kb középre helyezett el, tehát ilyen igen is, nem is."

6. válaszom, aug.4. 17:27

Attól, hogy a kérdésben nem szerepel. Mivel egy megbízhatatlan tesztről beszélünk, tök felesleges ezen lovagolni, akár 100-at is kitölthetek, akkor sem ér fel diagnózissal, sőt, még azt sem fogja érdemben eldönteni, hogy van-e olyan problémám, amivel szükséges pszichiátert vagy egyéb szakértőt felkeresnem.

2023. aug. 7. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!