Beteg a barátnőm, vagy minek tudhatóak be ezek?
Mióta elkezdődött az iskola a barátnőm nagyon szétszórt, nem figyel oda órán (vagy más órára tanul), gyakran változik hogy mi szeretne lenni (2 hete biomérnök, ma meg már kozmetikus iskolát nézett). Ha rossz jegyeket kap, akkor mást hibáztat érte, vagy nem érti, hogy miért lett rossz pedig sokat tanult rá. Órán nem jegyzetel, másoktól kéri el, ami sokakat idegesít. Úgy veszem észre, hogy a központban szeretne lenni, de nincs sok barátja, ezért ha hozzánk beszél akkor azt nagyon hangosan teszi vagy hangosan nevet, hogy hallják. De van, hogy leül mellém és elkezd sírni. Mindig próbálom nyugtatni és megérteni, de úgy látom, hogy most már nem tudom én megoldani az ő gondjait is a sajatom mellett. A párjával vitatkoznak folyamatosan, szerintem már csak a testi örömök tartják őket össze. Még eg furcsa dolog: nem öltözik át előttünk tesin. A pólóját igen, de a nadrágot ebben az évben mindig a mosdóban veszi át. Kérlek segítsetek, aggódok érte!
19 éves vagyok, lány
Nem lehet hogy elkezdett fogamzásgátlót szedni? A bevitt hormonok gyakran befolyásolják a viselkedést (sok fogamzásgátló a progeszteron nevű hormon hatásán alapszik, ami az "őrült terhes nő" hormon)
De lehetnek egyéb okai is, családi gondok, párkapcsolati problémák, stb. Legyél ott mellette, de ne hanyagold el a saját dolgaidat miatta
nem használnak semmilyen fogamzásgátlót, úgyhogy nem hiszem hogy a tabletta.
otthon vannak bajok, de azok már régebbiek. próbálok mellette állni, de úgy érzem, hogy már kevés vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!