Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ettol lehetek beteg? /korulmen...

Ettol lehetek beteg? /korulmenyek lent/

Figyelt kérdés

Eddig nagyon egeszseges tipus voltam, evente egynel tobbszor nem voltam beteg, telen hoban is poloba edzettem es semmi bajom nem volt... Eddig heti 6 tesim volt, heti 4 edzesem, eros gimibe jartam es nagyon jo jegyeim voltak szoval azert tanultam is. Reggel nagyon koran keltem, napkozbe sokat ettem, ittam es teljesen jol ereztem magam.

Nemreg kulfoldre koltoztunk. Uj suliba kerultem ami alacsonyabb szinvonalu de minden angolul van. Tanulnom kevesebbet kell, kesobb is kell kelnem. Itt aktiv sport lehetoseg nincs es csak jovore lesz lehetosegem. Tehat elmeletileg sokkal kevesebb a terhelesem.

De miota itt vagyok rengeteget vagyok beteg, es kicsit erotlenebb lettem. Felkelni alig birok, mert nehezen alszom el. Mostanaban csokkent az etvagyam ami nalam nagy szo :DD

Regen nem voltam ilyen es nem ertem miert lettem hirtelen ilyen torekeny

2014. dec. 7. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:
A környezet változástól szerintem. Meg kell szoknod az új helyet.
2014. dec. 7. 18:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Anglia szar hely, folyton esős, párás, ködös. Télen sincs túl hideg, nyáron sincs meleg, sokkal kedvezőbb a baktériumoknak vírusoknak.
2014. dec. 9. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!