Normális ha böngészéskor össze vissza olvasom az oldalon található listákat, vagy egy szöveg olvasásákor ugrok át szavakat csak mert gyorsabban a végére akarok érni?
illetve hamar meg is unok olyan dolgokat olvasni amik amúgy érdekelnek.
egyébként sok dolog keresésénél ez van, telefon ikonok, stb, nem sorra veszem őket hanem random össze vissza nézem amíg rábukkanok.
idegesítő mert gyengíti az információ felfogását.
énis figyelemhiányra tippelek
talán egy dopamin detox segítene
no ha már vagyunk hárman akkor van egy kérdésem
hány évesek vagytok és szívtok eleget? levegőt… ;)
Csomó minden okozhatja. Ha más tünetek nincsenek, akkor ideje lenne picit odafigyelni az életmódra, mert az lesz az oka.
Több mozgás, helyesebb étrend, rutint kell adni az életnek, és lehetőleg abbahagyni az ingerkereső "gyors életet", amennyire csak lehet.
23/N, egészséges életet élek, nekem muszáj. Emellett odafigyelek a mozgásra, nem netezek sokat, inkább olvasok vagy rajzolok helyette. 🤔 nem értem ez miért lehet releváns, nálam egyáltalán nincs összefüggés.
Ja és 3-as voltam :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!