Hogyan lehet legyőzni a külsővel kapcsolatos önbizalomhiányt? 25/L
Kicsit fura lehet, hogy már kinőttem a tini korszakomat, de most kerültem bele először egy huzamosabb önbizalomhiányos időszakba.
Jelenleg rosszul esik az, ha másoknak dicséreteket mondanak, mert eszembe jut, hogy én nem kapok. Rosszul esik, ha más olyan jellegű interakciót kap, ami azt érezteti, hogy ő tetszik másoknak valamilyen szempontból, csak mert én nem kapok ilyeneket. Rosszul esik a social median az, ha valaki ezer likeokat kap valami selfiere, én meg legjobb esetben 50-et. Pedig ennek nem kéne ekkora jelentőségének lenni, mégis rosszul esik, mert azt érezteti, hogy én akkor tuti csúnya vagyok.
Pedig nem értem, azzal tisztában vagyok, hogy ha a fejemet nem nézzük, akkor bombanő is lehetnék, még talán fejre sem nézek ki szörnyen, viszont a fejem, az arcom adja a külsőmmel kapcsolatos problémáim nagy részét. Egyszer egész szépnek látom magam, de sokszor viszont nagyon nem. Nem rendelkezem nőies arcvonalakkal sajnos, egész karakteres arcom van. Smink nélkül már el sem hagyom a házat, azon belül is elengedhetetlen az extrém tusvonal, más különben nem látom vállalhatónak magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!