Más is van így? Önbizalomhiánnyal kapcsolatos kérdés.
Én is szoktam jelentéktelennek érezni magam, de én nem volt tanárokkal szemben. Hanem elsősorban, akkor, ha azt látom, hogy a másik jobban néz ki, sikeresebb, 'menőbb', jobban alakul az élete és olyan dolgok összejönnek neki, amik nekem nem.
Itt jön képbe, hogy legyen önbizalma az embernek. Lehet a másik sikeresebb, de Te az Te vagy. Egy egyedi ember, akiből nincs mégegy a világon. Így kell szeresd és elfogadd magad, ahogy vagy.
Vagy, ha primitíven kell megfogalmazni: gondolj arra, hogy más is ugyanúgy büdöset sz*rik.
Miért érne ő többet nálad? Ugyanúgy ember, biztosan vannak hibái, ahogy neked is. Ő is hordja mindennap a keresztjét, a fájdalmait; ahogy te is.
Köszönj neki bátran!
És, ha nem ismer meg mi lesz? Ezvan, lényegében senkid. A hozzád közelállók kivételével mások véleményével meg nem kell foglalkozni :)
Próbálj meg természetesen viselkedni, ahelyett, hogy agyalnál.
Nem emlékszik rád? Hát akkor rossz a memóriája, vagy túl sok arcot látott. Nem a te hibád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!