Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 10 millió forintot buktam,...

10 millió forintot buktam, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Lassan 30 éves vagyok, pánikrohammal, szorongással és depresszióval küzdök. Kiszámoltam, hogy az itthon r*hadt hónapokkal mennyi körülbelül pénzt kereshettem volna, és az eredmény...

150.000 Ft * 56 hónap = 8.400.000 Ft

Ez megdöbbentett, hogy... egy új autó árát lógtam el... hogy... áh, erre nem tudok mit mondani. Elegem van az undorító ocsmány lusta disznó fejemből. Mit tehetnék, hogy kotródjak dolgozni és ne ripacskodjak itthon, mint egy óvodás?

2023. júl. 28. 18:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"pánikrohammal, szorongással és depresszióval küzdök."

Ezeket kezelteted?

2023. júl. 28. 19:28
 12/21 anonim ***** válasza:
52%
Azt tehetnéd, hogy elmész pszichológushoz
2023. júl. 28. 19:31
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

Én ledolgoztam azt az 56 hónapot, félre is tettem a 150 ezreket, de egész idő alatt babkonzerveken meg sóleten éltem.

Szerintem nem vesztettél semmit... De ha gondolod, szívesen elcserélném a pénzemet az egészségedért.

2023. júl. 28. 19:40
 14/21 anonim ***** válasza:
9%
Ha az én fiam lennél én már a szart kirugdostam volna belőled az fix. Nálam aztán nem eloskodnel mint egy parazita.
2023. júl. 28. 19:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Életmód váltás, nem klinikai szaki vagy drága mentor segít hanem te teszed meg a lépést . Kipróbáltad milyen lustának lenni oké ez a rosszabb véglet a másikat nem próbáltad ki milyen pénzzel bánni stb .Felírod mit kell tenni mi hiányzik nem csak anyagiak terén, ezt honnan tudod megszerezni betanulni stb . Belevágsz improvizálsz elérsz sok eredményt , az elvártakat és ettől többet meg kevesebbet .
2023. júl. 28. 19:43
 16/21 anonim ***** válasza:
68%

Keress fel pszichológust, sokat tud segíteni hidd el. Miért vagy pánikbeteg? Miért vagy depressziós?

Mindennek oka van. Ezeket az okokat szüntesd meg, javítsd meg fogadd el. Ez attól függ milyen helyzetben vagy.

A pánikbetegséged csak a fejedben létezik. Nem árt neked. Annyi történik hogy ülsz a sarokban és félsz. Ennyi. Ezt légzésgyakorlatokkal meg lehet szüntetni. A meleg tea nyugtató hatású. Főleg a gyógynövényekből. Ajánlom a citromfű, a levendula, és a kamilla teát

2023. júl. 28. 19:49
 17/21 anonim ***** válasza:
17%
"Száli, te nem panaszkodsz, hanem dicsekszel"
2023. júl. 28. 19:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Kezd kicsiben. Legyél éjszakai portás, vagy ahogy felettem javasolták, biztonsági őr. Vagy vállalj négy órás munkát. Ha eddig is eltartottak a szüleid, nem most fognak kidobni. Ne a jövedelem legyen a fő szempont, hanem egy olyan munka amit képes vagy végezni. Később majd lehet váltani a nagyobb fizetésért.
2023. júl. 28. 19:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Még nincs veszve semmi, fordíthatsz a dolgokon.
2023. júl. 29. 02:59
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne a múltat sirasd, inkább előre nézz! Igazábol 2 tanácsom lenne

1) keress BÁRMILYEN munkát az de baj ha csak napi 4 órás, és azt becsületesen végezd. Mindig az jusson eszedbe, hogy csak elkezdeni szar. Én pont így vagyok a takaritással meg az edzéssel is, de aztán mindig belelendülök (kivéve mosogatás, azt az utolsó kanálig utálom)

2) Addig ne hagyd el a munkahelyet (szóval ne mondj fel addig), ameddig nincs már fixen más helyről konkrét ajánlatod. Ez nagyon nagyon fontos, kzl

2023. júl. 29. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!