10 millió forintot buktam, mit tehetnék?
Lassan 30 éves vagyok, pánikrohammal, szorongással és depresszióval küzdök. Kiszámoltam, hogy az itthon r*hadt hónapokkal mennyi körülbelül pénzt kereshettem volna, és az eredmény...
150.000 Ft * 56 hónap = 8.400.000 Ft
Ez megdöbbentett, hogy... egy új autó árát lógtam el... hogy... áh, erre nem tudok mit mondani. Elegem van az undorító ocsmány lusta disznó fejemből. Mit tehetnék, hogy kotródjak dolgozni és ne ripacskodjak itthon, mint egy óvodás?
"pánikrohammal, szorongással és depresszióval küzdök."
Ezeket kezelteted?
Én ledolgoztam azt az 56 hónapot, félre is tettem a 150 ezreket, de egész idő alatt babkonzerveken meg sóleten éltem.
Szerintem nem vesztettél semmit... De ha gondolod, szívesen elcserélném a pénzemet az egészségedért.
Keress fel pszichológust, sokat tud segíteni hidd el. Miért vagy pánikbeteg? Miért vagy depressziós?
Mindennek oka van. Ezeket az okokat szüntesd meg, javítsd meg fogadd el. Ez attól függ milyen helyzetben vagy.
A pánikbetegséged csak a fejedben létezik. Nem árt neked. Annyi történik hogy ülsz a sarokban és félsz. Ennyi. Ezt légzésgyakorlatokkal meg lehet szüntetni. A meleg tea nyugtató hatású. Főleg a gyógynövényekből. Ajánlom a citromfű, a levendula, és a kamilla teát
Ne a múltat sirasd, inkább előre nézz! Igazábol 2 tanácsom lenne
1) keress BÁRMILYEN munkát az de baj ha csak napi 4 órás, és azt becsületesen végezd. Mindig az jusson eszedbe, hogy csak elkezdeni szar. Én pont így vagyok a takaritással meg az edzéssel is, de aztán mindig belelendülök (kivéve mosogatás, azt az utolsó kanálig utálom)
2) Addig ne hagyd el a munkahelyet (szóval ne mondj fel addig), ameddig nincs már fixen más helyről konkrét ajánlatod. Ez nagyon nagyon fontos, kzl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!