Mit tennétek ha a holnapi napon nyernétek 50 vagy 75 millió forintot egy sorsjegyen?
Mihez kezdenél ezzel az összeggel pontosan?
Mennyire örülnél neki?
Feladnád a munkahelyedet azért hogy elmehess egy párhónapos utazásra?
Szerinted mennyire változna meg az életed?
Számodra ez a pénz sok vagy kevés?
Hány éves vagy és mivel foglalkozol jelenleg?
Elősször is vennék egy lakást, elmennék terápiára és utazni és jótékonykodnék.
Örülnék neki.
Igen feladnám, most csak beugrós munkáim vannak.
Megváltozna, olyan szempontból, hogy el tudnék indulni valamerre, így egy kicsit kilátastalannak látom a jövőm semmi sem biztos, fogalmam sincs pl. hogy lesz saját lakásom.
Számomra ez a pénz sok.
25 éves vagyok és egyetemista.
Mihez kezdenél ezzel az összeggel pontosan? - hozzácsapnám a megtakarításaimhoz, befektetéseimhez
Mennyire örülnél neki? - 10es skálán 5-6
Feladnád a munkahelyedet azért hogy elmehess egy párhónapos utazásra? - nem, annyit fizetés nélküli szabiban is kiadnak.
Szerinted mennyire változna meg az életed? - semennyire.
Számodra ez a pénz sok vagy kevés? - megkeresni sok, elkölteni kevés.
Hány éves vagy és mivel foglalkozol jelenleg? 33, csoportvezető egy multinál, mellette EV.
Te sem bírnál hónapokon keresztül utazgatni. Az állandóan más éghajlati övbe röpködést meg a szervezeted se viselné túl jól.
A mai világban azért ez nem számít túl sok pénznek, de az biztos, hogy én nem verném el azonnal ész nélkül utazgatásokra.
Vennék 1 házat és egy normálisabb autót ha beleférne.
Nem dolgozok, 36N
1. Lakásokat vennék belőle és kiadnám őket.
2. Nagyon örülnék neki,de ki az aki nem?
3. Nem adnám fel a munkám.
4. Nem változna meg az életem,max a jövőm lenne bebiztosítva.
5. Nekem ez sok pénznek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!