Olanzapin fokozatos elhagyása után alvászavar?
Valdoxan a melatonin rendszert rakja rendbe. Vagy 3-6 mg melatonint tudok javasolni. Komlóval kiegészíthető.
Pszichoterapiat, relaxació tanulásához javaslok.
21
Nem érdekli ezt, random irkál be dolgokat, közben elhiszi, hogy érti is.
22
Rendben, ha megyek orvoshoz rá fogok kérdezni a Valdoxanra. Melatonint szoktam használni 6 mg-ot. A tájékoztató szerint 4 napig max. 1 hétig lehet alkalmazni a melatonint.
25
Rendben, köszönöm.
Hűha, sok érdekes választ kaptál. Én most tettem le a Ketileptet, előtte Rivóval tudtam elaludni, de a Ketilept álmosított, így simán letettem 10 év után a Rivót minden elvonási tünet nélkül.
Sajnos a Ketilept bár jól hatott, baromi sok mellékhatással járt, így le kellett tennem és vissza kellett állnom a Rivóra. Aki nem szorong igazán és nincs alvászavara, az úgysem fogja megérteni min megyünk keresztül.
Kitartást.
Én is ugyanabban a cipőben járok mint a kérdező. 5 mg Parnassant szedtem 3 évig, majd novemberben letettem, de azóta is rosszul vagy alig alszom. Szintén szorongásra kaptam.
Végül megoldódott az alvásproblémád? Ha igen, mi segített?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!