Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Olanzapin fokozatos elhagyása...

Olanzapin fokozatos elhagyása után alvászavar?

Figyelt kérdés
Olanzapint szedtem közel két évig 5 mg-ot, majd fokozatosan csökkentettem 2,5 mg-ra, amit szintén csökkentettem orvosi megbeszélés alapján. Márciusban hagytam abba a szedését, és azóta is komoly alvászavarom van. Járt már így más is? Hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?

2023. júl. 27. 11:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
10-es. Már rég elhagyta.
2023. júl. 29. 19:22
 22/30 anonim ***** válasza:

Valdoxan a melatonin rendszert rakja rendbe. Vagy 3-6 mg melatonint tudok javasolni. Komlóval kiegészíthető.

Pszichoterapiat, relaxació tanulásához javaslok.

2023. júl. 29. 19:25
 23/30 anonim ***** válasza:

21

Nem érdekli ezt, random irkál be dolgokat, közben elhiszi, hogy érti is.

2023. júl. 29. 22:56
 24/30 A kérdező kommentje:

22

Rendben, ha megyek orvoshoz rá fogok kérdezni a Valdoxanra. Melatonint szoktam használni 6 mg-ot. A tájékoztató szerint 4 napig max. 1 hétig lehet alkalmazni a melatonint.

2023. júl. 30. 10:56
 25/30 anonim ***** válasza:
Komlót, Citromfüvet próbálhatod.
2023. júl. 30. 12:36
 26/30 A kérdező kommentje:

25

Rendben, köszönöm.

2023. júl. 30. 14:20
 27/30 anonim ***** válasza:

Hűha, sok érdekes választ kaptál. Én most tettem le a Ketileptet, előtte Rivóval tudtam elaludni, de a Ketilept álmosított, így simán letettem 10 év után a Rivót minden elvonási tünet nélkül.

Sajnos a Ketilept bár jól hatott, baromi sok mellékhatással járt, így le kellett tennem és vissza kellett állnom a Rivóra. Aki nem szorong igazán és nincs alvászavara, az úgysem fogja megérteni min megyünk keresztül.

Kitartást.

2023. aug. 11. 08:41
 28/30 anonim ***** válasza:
gondolom egyenfüggő is , de én 15 mg-t szedtem, meg mellette rivotrilt, majd önkényesen elhagytam először a rivotrilt, majd az olnazapint is, nem tapasztaltam semmilnye negatív hatást.
2023. okt. 18. 21:20
 29/30 A kérdező kommentje:
28-as. Szerencsés vagy. Mennyi ideig szedted a rivotrilt és olanzapint?
2023. okt. 19. 11:05
 30/30 Susan3 válasza:

Én is ugyanabban a cipőben járok mint a kérdező. 5 mg Parnassant szedtem 3 évig, majd novemberben letettem, de azóta is rosszul vagy alig alszom. Szintén szorongásra kaptam.

Végül megoldódott az alvásproblémád? Ha igen, mi segített?

febr. 3. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!