Mivel múlhatna el az ilyen remegés?
Figyelt kérdés
Már napok óta remegés tör rám.De olyan hogy nem mozog hanem így belülről érzem a remegést.Nem tudom mit tegyek állandóan visszajön és nem tudom mit tegyek.Mással is volt ilyen?2023. júl. 26. 11:47
1/5 anonim válasza:
Szorongásra tippelnék.
Rajtam akkor szokott ilyen "belső remegés" kijönni, ha nagyon stresszes vagyok, szorongok vagy ha nem tiszta a lelkiismeretem.
Egy beszélgetés nem ártana valamelyik családtagoddal vagy egy pszichológussal.
2/5 anonim válasza:
Nekem éles helyzetekben, szokott előfordulni,párosítva egy jókora adag halál félelemmel,(tehát a válasz,pszichológus.
3/5 A kérdező kommentje:
Egyik se opció.Azon kivül nincs más megoldás?:(
2023. júl. 26. 18:03
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nincs senki, akivel megbeszélhetnéd? Nem kell szakembernek lennie, az is elég, ha egy bizalmasnak mondod. A leghatékonyabb megoldás az lenne, ha valakivel beszélnél.
Ahhoz hogy elmulaszd a remegést, lélegezz mélyeket, próbálj meg relaxálni, tereld el róla a figyelmedet, egy forró fürdő is segíthet vagy egy kis séta. Ne hagyd hogy elfajuljon a helyzet, mert ez a "belső remegés" lehet akár egy kezdetleges pánikbetegség jele is.
5/5 A kérdező kommentje:
Nincs senki.Köszi megprobálom azt amit írtál.Azt nagyon nem szeretném ha addig fajuljon
2023. júl. 27. 05:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!