Miért remegek másnapossan?
4 évig kemény alkoholista voltam napi 1 liter vodka vagy 3-4 üveg bor is lecsúszott,aztán letettem a piát hónapokra,első 4 napba kemény elvonási tüneteim voltak majd jól lettem.Nem 100%osan tettem le a piát havi 1-2x barátokkal iszok mértékkel,szerencsére ezt tudom is tartani és nem esek vissza.De hogyha megiszok egy este alatt 1-2 üveg bort
másnap egésznap remegek,szédülök.Ez mitől lehet hogyha már nem is vagyok függő és tudok a pia nélkül is élni?Elején mikor még nem voltam alkoholista akkor nem remegtem másnap.
Sajnos a függés nem múlik el! Az agyad életed végéig emlékezni fog. Ha nem hagyod abba teljesen, akkor előbb-utóbb visszaesel. Először csak 2 hetente iszol, aztán hetente, végül megint naponta.
Észre kell venni, amikor az életed irányíthatatlanná válik. Egyesek hamar észreveszik, mások később, de a többség soha.
Próbaképpen menj el egy AA gyűlésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!