Egy borderlineos magányra van ítélve?
Diagnosztizálták nálam a borderline személyiségzavart. Sosem tudtam kiegyensúlyozott, egészséges kapcsolatokat megtartani.
Ismét véget ért a párkapcsolatom az érzelmi kilengésem miatt.
Borderlineként hogyan tudtok párkapcsolatban élni? Hogyan kezel titeket a párotok? Ti hogyan kommunikáljátok le, ami bennetek zajlik? Ha szeretem, mennyire lehetek ragaszkodó, és mennyire küzdhetek érte ha tudom, azért nem akar velem lenni, mert velem nem alapozhat? Egy borderline lehet ragaszkodó annak ellenére, hogy tudja, kárt okozhat a másik egészséges működésében?
Köszönöm.
23/N
Na örülök, hogy jól tudod kezelni ezeket a problémákat. :) Így tovább! :D
Hát.. a fejembe vettem, hogy el fog engem hagyni, hogy távolodik, már nem vonzódik hozzám annyira.. Persze voltak erre apróbb jelek, amiket csak felnagyítottam.. hát tudod, az elhagyástól való félelem a legnagyobb probléma nálam. :)
Tegnap mondta ki, hogy neki megrekedt a bizalma, vagy hogy is fogalmazott.. ma még beszéltünk messengeren, de ő már döntött, úgy érzem. Ezt elvesztettem.
Majd lesz valahogy. Tudom nagyjából milyen az ilyen. Sok évvel ezelőtt volt hasonló velem, csak nem én voltam a buliban a sz.zavaros.
"Na örülök, hogy jól tudod kezelni ezeket a problémákat."
Az igazi problémát mindig csak az okozta, hogy amikor kellett volna a gyógyszer, akkor nem volt. :D Például nem ártott volna, ha van mikor iskolás vagyok... :D Sokat segített volna, ha nem hagyok valamit otthon állandóan, vagy nem hagyok el valamit állandóan. Mára ezeket már megszoktam, megtanultam leszarni, ha kiesik a kezemből a telefon, aztán annyi. Amikor meg szükséges tudjak figyelni nagyon, akkor beveszem a gyógyszert, na nem leszek tőle tökéletes, de azért jelentős a javulás. Így már rendben vannak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!