Kezdem feladni bipolárisként. Mit tegyek ?
Figyelt kérdés
Az se érdekelne,ha rákos lennék és meghalnék.öngyilkos nem merek lenni,de rengeteget szenvedek bipoláris zavarosként már nagyon régóta és hiába szedek gyógyszereket. Minden nap ingadozok,de főleg depresszio van. Meg is értem aki öngyilkos lett és ilyen beteg volt. Nem hiszem el ,hogy lehet tünetmentesnek lenni. Borzaszto belegondolni,hogy így kell leélni egy életet. Ezt csak az tudja aki benne van. Plussz még szociális szorongásom is van. Nem tudok dolgozni és ez is kikészít. Kilátástalan az egész. Pszihiáter se tud semmit csinálni. Ezzel nem lehet együtt élni. Ez nem élet.2023. júl. 23. 18:32
11/12 anonim válasza:
7-es: sajnos sem empátia, sem pedig szövegértés nem szorult beléd. Amit írtam, az pusztán azt jelenti, hogy kár, hogy nincs párja, mert úgy egyszerűbb lenne. Nem éltem együtt ilyen emberrel, de ez miért is számítana? Én segíteni akartam a kérdezőnek, de itt a szokásos módon összegyűlt a sok együttérző. Akik persze teljesen fel lennének háborodva, ha valaki az ő problémájukat bagatellizálná így. Kíváncsi lennék, hogy akkor is ez lenne-e a véleményük, ha egy számukra fontos ember lenne ennyire a szakadék szélén.
12/12 A kérdező kommentje:
Sajna sokan azt se tudják mivel jár ez. A 10 esnek meg annyit,hogy,ha benne lennél mást mondanál. 11es igazad van
2023. júl. 25. 01:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!