Nem bírom már tovább a depressziot bipolárisként.Mit csináljak ?
Azt javaslom, keresd fel a Pszichiátriai Érdekvédelmi Fórumot, ott tapasztalati szakemberek is vannak, tehát akiknek van pszichiátriai betegségük és képzettségük is arra, hogy tanácsot adjanak, vagy akár megszervezzék a kezelésed, hiszen orvos és pszichiáter szakorvosok is segítik munkájukat. Ez ingyenes, és ezek az emberek elkötelezettek a segítségnyújtásban. Ha nagyon nagy krízisben vagy, hívd esetleg az anonim, 116-123-at, de az öngyilkosságot végleg el kéne vetni, és pl. az előbb említett szervezettől segítséget kérni. www.pef.hu
Kitartás!
Nagyon sajnálom ezt az egészet :((
Van valami ami erdekel? Keress elfoglaltsagot, tudom-tudom hulyesegnek hangzik es unalmasnak, mindenki ezt hajtogatja stb. De hidd el segit ha letudod magad foglalni valamivel. En is ugyan igy erzek nehany mondatnal. Nagyon sajnalom tenyleg
Sajnálom. Hasonlóan vagyok. Mondjuk én masszívan depis vagyok hónapokig, aztán kezdek jobban lenni, akkor jobban vagyok 1-2-3 hónapig, aztán újra kezdődik a depi, amitől már előre rettegek. Szóval nekem nincs ilyen gyors váltás a két véglet között.
Amikor depressziós vagyok, akkor semmi nem segít. Agyilag teljesen zokni leszek, nem akarok senkivel beszélgetni, bár közben majd' megőrülök, hogy kapcsolódhassak emberekhez, de nem tudok. Én, akinek rengeteg barátnője volt. Mostanra kb. egy barátnőmmel tartom a kapcsolatot, ő vidéken él, nagyon ritkán tudunk személyesen találkozni. A többi barátnőmet leépítettem, nem veszem fel a telefont, nem válaszolok cset üzenetekre. Pokoli.
Jártam több terápiába, szedtem és szedek gyógyszert, nem vagyok jobban, sőt.
Sokat gondolok arra, hogy 1-2 év múlva ki kéne nyírni magam, de tudom, hogy iszonyatosan rossz lenne a családtagjaimnak.
5
Ne zavartasd magad... Nekem minden egyes mentális egészség kategóriában adott válaszomat 0-ra értékelik. :))
Múltkor kérdeztek a pszichiátriáról, csak én voltam pszichiátrián a válaszolók közül, de azért én kaptam a legrosszabb értékelést. :))
Ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!