Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van így még valaki bipoláriské...

Van így még valaki bipolárisként ?

Figyelt kérdés
Alkoholista vagyok évek óta és gyógyszereket is szedek bipoláris zavarra. Tudom,hogy nem szabadna ,de sokkal jobban vagyok ha ittas vagyok. Akkor nincs depresszios fázisom. Amikor nem iszok akkor meg depis vagyok legtöbbször. A pia meg nagyon boldog mániás fázisba tesz.
2022. aug. 25. 05:39
 1/3 anonim ***** válasza:
15%
A bipolaris az nem naponta váltogat fazist, hanem több havonta. Te a piátol nem kerulsz mánias fázisba, csak szimplan reszeg vagy. Az nem ugyanaz.
2022. aug. 25. 09:28
 2/3 A kérdező kommentje:
De igen a bipolárisba is egy napon belül váltakozhatnak a fázisok. Ha nem tudnád ezt hívják ultrarapid ciklusnak.
2022. aug. 25. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:
42%
A màjadat megterheli mindkettő. Vérvételre azért évente járj el. Meg fiatal vagy,passz nm tudom mennyi vagy,de hosszabb távon csak rombolod az egészséged és akkor már lehet késő lesz. Amúgy gyógyszerre ivott nagybátyám és tönkre ment és így került intézetbe ahol később meghalt. Se család se barátok. Gondold át. Nem jó a gyógyszer adagolasod ha nm vagy jól, valószínűleg nm jó a hangulat stabilizátorod. Tedd bele az időt es menj el pszichiáterhez. Nagyon a kard pengejen táncolsz.
2022. aug. 25. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!