Bipolárisként milyen tapasztalataitok vannak a lítium terápiáról? Napi 1000mg-ot kell szednem, Liticarb.
Figyelt kérdés
2020. márc. 10. 10:37
1/6 anonim válasza:
Lehet ki fog ütni. Nem épp a legkíméletesebb hangulatstabilizáló.
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, miért adnak még ma is lítiumot, mikor rengeteg új, kevesebb mellékhatással rendelkező készítmény van.
Velem egyszer akarták szedetni, nem voltam hajlandó rá.
3/6 A kérdező kommentje:
Tehát sok a mellékhatása és elavult? Na de maga a lítium hatásosnak mondható? Ahogy utánanéztem az 1000mg elég soknak tűnik. 6 hónapja pörgök. Előtte Lamolep volt 400mg, de hatástalan volt. Antipszichotikumot is kapok.
2020. márc. 10. 15:07
4/6 anonim válasza:
Az a baj vele, hogy nagyon pontos adagolást igényel, különben nagyon könnyű túladagolni. Ezért kell mellette rendszeresen vérképet ellenőrizni.
5/6 anonim válasza:
Én meghíztam tőle (szerencsére az elhagyással vissza is fogytam). Volt hogy túltolta az adagomat az orvos és egész nap 'agymenésem' volt. Soha többet nem szedném!
6/6 Hajnalodik2 válasza:
Nekem az Anyukám nagyon súlyos depreszióban szenvedett (szenved).. Tudom nem ugyanaz a két betegség.. Sokat kezelték, majdnem meghalt bele. A reiki2 fokozata lelki szinten gyógyít. Nem tudom van-e még az országban ilyen, azt sem, hogy legális-e. Én 22 éve mentem el tanfolyamra, mivel én is beteg lettem anyukám miatt.. Engem teljesen rendbe hozott. Tudom mit jelent az, hogy nem érez semmit! Rettenetes állapot! Talán egy természetgyógyász magazinban lehet választ kapni ilyen kérdésekre. Láttam a pszihiátriai gyógykezelést, kb. hat év szenvedés után jött helyre valamennyire Anyukám.. Minden együttérzésem, sztem ki lehetne pdóbálni a gyógyszeres kezelés mellett. Egy másik rokonomnak viszont nagyon használ a gyógyszeres kezelés. Kinek hogy. Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!