Ti hogy vagytok bipolárisként most télen?
Figyelt kérdés
Sokkal erősebb a napi hangulatingadozás. Sokkal mélyebb a depis fázis. Ekkora kilengések sose voltak.Érzem,hogy sokszor a a két fázis közt vagyok,de belekerülök a depresszívbe. Van,hogy pár napig vagy pár óráig tart és akkor szorongok,fekszek. Betartok mindent ami fel van írva és szedem rendesen. Számomra ez uj. Mikor jol vagyok,félek ,hogy jön a depis fázis.2019. dec. 17. 11:42
1/7 anonim válasza:
Imádom a telet és pörgök rendesen.
2/7 anonim válasza:
A karácsony miatt szeretem, amúgy egész évben a tavaszt és a nyarat várom.
Utálom ezt a punnyadt , álmos évszakot.
3/7 anonim válasza:
Bipoláris vagyok, de az évszakok semmilyen szinten nem befolyásolják a hangulatomat. Inkább az emberekkel való kapcsolataim a mérvadóak. Most pl. egy viszonzatlan szerelem miatt vagyok nagyon magam alatt már hónapok óta. Tavaly ugyanilyenkor teljesen euforikus állapotban voltam és csupa boldogság volt az életem.
4/7 anonim válasza:
Nem unatkozok.A gyerekekkel foglalkozok,meg egyèb gondokkal.
5/7 A kérdező kommentje:
A bipoláris durvább sokszor mint akármi. Aki azt írja nem unatkozok,az semmit nem tud erről!!!
2019. dec. 29. 11:53
6/7 anonim válasza:
Nem borderline inkább? Azért elég gyakran félrediagnosztizálják a kettőt.
7/7 anonim válasza:
Az az érdekes, hogy én általában télen vagyok jól és tavasz végére, nyár elejére már szinte teljesen a depressziós fázisban vagyok. Nem tudom, hogy mi okozhatja ezt, de évek óta megfigyeltem, hogy a lelki állapotomat érdekes módon a téli időszakban sokkal stabilabbnak érzem, mint a meleg hónapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!