Nem akarok emberek közé menni és nem tudok dolgozni sokáig Bipolárisként! Ti, hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
Elegem van,hogy mondják,hogy miért nem dolgozol és,hogy szedd össze magad.Valahol igazuk van,de szeretek egyedül lenni és csinálni itthon a dolgaimat,úgy ,hogy senki nem szól bele. Akarnák melózni mondjuk 4 órába,de nem ostoba emberek közt,mert azokat szét tudnám ütni annyira fel idegelnek a buta dumákkal.Észrevettétek,hogy mind ,aki Bipoláris,az értelmes.egy Bipot nem tudok,aki buta és ez is idegesítő.Ti,hogy vagytok ezzel a meló kérdéssel? sokszor nincs kedvem egy emberrel se beszélgetni!2018. dec. 17. 12:35
1/8 anonim válasza:
Én nem vagyok bipoláris, de nekem is elég lenne napi 4 óra és engem is idegesítenek a hülye emberek!
2/8 anonim válasza:
En bipolaris vagyok es ugyanezt tapasztaltam, mint a kerdezo. :(((
3/8 anonim válasza:
Engem csak a buta túliskolázott emberek bosszantanak. Azok, akik megterveznek pl. egy mosógépet, ami előre meghatározott programok szerint mos. Csak az időmet vesztegetem vele, amiből nincs túl sok. Az is bosszantó, hogy a legtöbb ember tapsolja is őket, mert csodát alkottak. Mert azok még butábbak a tervezőnél!
4/8 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb ilyen ember nem akar emberek között lenni.
Szerintem a legnehezebb és legrosszabb dolog az életben,ha csoportban kell dolgozni emberekkel.
Ez az egészséges embereknek is nehéz,aki pedig beteg,annak még nehezebb vagy lehetetlen.
Az a baj,hogy a többséget nem érdekli a kisebbség.
Neked hiába van bajod,nekik nincs,és nem fogják a világot hozzád igazítani.
Szerintem a jövőben ez egyre kevesbé lesz baj,ha jobban elterjed az otthoni munka.De sajnos nagyon nincs erre kezdeményezés.
5/8 anonim válasza:
Kár volt töröltetni a válaszom, ha még egyszer elolvasod a kérdést csak a hiszti jön le belőle, meg a felsőbbrendűség-érzés.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem töröltettem én semmit!!! Nem értelek!
2018. dec. 18. 10:45
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem termeszetes dolog, hogy az emberek alkalmazottkent dolgozzanak. A legtobb mentalis beteg magat a munkat el birna vegezni, de a kereteket nem birja, fonok, kollegak, munkaido, stb. Egy vallalkozast letrehozni meg nem ugy megy sajnos...
8/8 anonim válasza:
Itt nem a buta emberekkel van a baj. Hanem, hogy nem veszik észre amikor az ember nem akar társaságot. Idegesítik a sok szöveggel. És egy munka helyen nem tudsz menekülni. Párom bipoláris, bár ő ezeket az embereket nem hülyézi le. Senki sem kevesebb a másiknál mert más képességet kapott... Most a pörgős szakasz van? Párom ekkor nézi le az ember társait... Ekkor érző magát többnek az átlagnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!