Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Annyira csúnyának tartom...

Annyira csúnyának tartom magam, hogy inkább nem hagyom el a lakást sem, mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Annyira ronda fejem van, hogy inkább nem megyek sehova csak ha nagyon nagyon muszáj és másképp nem lehet megoldani.

Már több mint 10 napja nem voltam az ajtón kívül. Kaját rendelem de azt is úgy, hogy beállítom, hogy hagyják az ajtó előtt és akkor nem kell átvennem a futártól. Bármi másra szükségem van pl sampon azt is rendelek. Edzeni is itthon. Munkában meg szerencsém van mert teljes home office van így oda se kell bejárnom.

Kezdek már megőrülni de inkább ez mint hogy bárki lássa a fejemet.

2023. júl. 21. 20:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl totál asszimetrikus az arcom, úgy gondolom, hogy ez nem előnyös még is számtalan barátnőm volt már.

Viszont nekem is vannak ez miatt hullámvölgyek, de mivel az élet szép és úgy gondolom, hogyha már ezt a külsőt kaptam, megpróbálom belőle kihozni a legtöbbet.

Nem engedhetem meg magamnak, hogy kivonjam magam az életből csak azért, mert nem vagyok Leo vagy Clooney, attól még az élet szép és élvezettel szeretném végig élni.

Javaslom éld az életed, s fogadd el önmagad!

2023. júl. 22. 10:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Férfi vagy nő vagy? Ha nő, akkor kis smink, fodrász csodákra képes.
2023. júl. 22. 12:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. Nekem szerintem ezt osztotta a sors, lehet papnak vagy valami szerzetesnek kellett volna mennem csak nem vagyok vallásos sajnos. :D
2023. júl. 22. 13:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam régen rengeteget csúfoltak te jóég mennyit el se tudod képzelni. Most meg már a pszichiáterem is mondogatja nekem milyen szép vagyok. Mi változott? Az önbizalmam ennyi. Ha csúnyának látod magad a világ is annak fog,de ha van önbizalmad máris szebb leszel. Hülyeségnek tűnhet,de igaz. Szóval kapd össze magad,fogadd el magad állj be a tükör elé és mondd magadnak,hogy milyen jól nézel ki. Többi ember véleményét sz*rd le amúgy is csak te érzed azt,hogy mások azt nézik az utcán/boltban hogy te hogyan nézel ki igazából senkit nem érdekel.
2023. júl. 22. 17:07
 15/16 A kérdező kommentje:
Az a baj nem tudom leszarni a többi ember véleményét, amikor rám néznek csak az jár a fejemben hogy biztos arra gondolnak hogy nézek ki.
2023. júl. 22. 19:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Voltál már kint azóta?
2023. szept. 22. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!