Mit tegyek az ellen,hogy ne érdekeljen mások véleménye ?
Az nem baj, ha kedves vagy, csak balek ne legyél. Nagyképű meg pláne ne akarj lenni, annak semmi előnye nincs.
Foglalkozz olyan dolgokkal, amikhez értesz, vagy ezt megfordítva: amikkel foglalkoznod kell, ahhoz érts, képezd magad az adott területen, legyél naprakész, legyen az munka, hobbi, család, bármi, ez ad önbizalmat.
Ne hagyj rá mindent mindenkire, mert ez a balekság és a többi embernek természetes lesz, hogy kihasználhatnak. Gyakorold, hogy nemet mondasz, eleinte csak kis dolgokban, mit veszíthetsz? De tényleg csak akkor, ha az terhes a számodra, mert ha egy idő után belelendülsz és mindenre nemet mondasz, az a másik véglet.
Talán attól van ez, mert a szüleid arra neveltek, hogy fogadj szót. Nincs ezzel baj, az ember képes helyén kezelni a dolgokat; nem kell mindenkinek megfelelni. Csak tisztességesnek kell lenni magunkkal szemben is.
én is ilyen vagyok sajnos
le írom hogy nekem mi segített
az egyik dolog az hogy rájöttem hogy a mai világba luxus dolog szorongani sajnos munkám miatt emberek közt kell lennem,a másik meg az hogy elengedtem az igazságérzetemet tehát leszarom hogy ki mit mond meg hogy kinek van igaza vagy ki mit gondol,egyedül akkor szállok vitába bárkivel is ha az életem múlik rajta pl: biróságon,vagy munka ügybe stb,de a piti dolgokat elengedtem és szarok rájúk csak azon gondolkodok amin szügség máson nem!!
nekem ezek segítettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!