Javaslatok koncentrációzavar ellen?
Sziasztok,
38 éves férfi vagyok és nagyjából 1-1.5 éve kezdődött, hogy kb. 10 perc után teljesen elvesztem a fókuszt, teljesen mindegy, hogy közben dolgozom, vagy egy filmet nézek, vagy főzök, vagy olvasok. Egyszerűen nem tudok hosszabb ideig figyelni semmire, csak több részletben tudok befejezni tök egyszerű dolgokat is: pl. porszívózás, vagy ennek a kérdésnek a kiírása.
Télen voltam vérvételen, majd kiderült, hogy pajzsmirigy-alulműködésem van, aminek ez az egyik tünete, oké. Szedem a gyógyszert fél éve, de semmi nem változott, ugyanúgy megmaradt a figyelemzavar. Sportolok, normálisan étkezem, eleget alszom, szedek vitaminokat, nem szorongok, nincsenek családi problémáim, és bár a munkám stresszes, az eddig sem okozott ilyen problémát.
Járt valaki esetleg hasonló cipőben? Kinek mi vált be?
Köszönöm
Pm-alulműxire jód kell, nem gyógyszer, a jód pedig javítja a koncentrációt és az emlékezetet is, éberebbé tesz.
Az ashwagandhát próbálgattam, nem vettem észre semmi különöset, de majd még teszek egy próbát vele, tényleg sokan esküsznek rá, pl. hashimotósok a jódpótlás-csoportban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!