Pánikbetegként autót vezetni?
Abba hagytam a jogsit, mert minden nagyobb forgalomnál és a vizsgáknál is állandóan pánikrohamom volt.
Valahol bánt a sok kidobott pénz és idő, ami rá ment.
Járt így más is?
Létezik specifikus vezetésfóbia is. Van, aki csak a vezetéstől szorong. Olyan is van, hogy valakinek nehezen megy a többfelé figyelés, meg hasonlók és ezért idegesíti a vezetés.
Igazából ez is olyan dolog, mint bármi más. Az éneklés, festői tehetség, matematikai érzék, stb. Van, aki tehetséges benne, van, aki nem.
Én a helyedben nem erőltetném a vezetést. Jól el lehet lenni nélküle, sok szakmában se szükséges. A másik lehetőség, hogy elmész egy erre szakosodott pszichológushoz és pszichoterápiát vállalsz. Lehet, hogy megoldható a dolog.
Köszönöm mindenkinek.
Úgy érzem nem érdemes ezt erőltetni, tömegközlekedés és online rendeléssel is megoldottam mindent, innentől is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!