Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnék pánikbetegként...

Mit tehetnék pánikbetegként ezeknek a tünetek észlelésekor?

Figyelt kérdés
Pánikbeteg vagyok kb egy éve amióta egy nagy kapcsolati trauma ért. Azóta sem tudtam el felejteni mert nagyon sok szenvedéssel és egyéb komolyabb problémákkal járt sajnos. Nincs orvosi megerősítésem erről hogy az lennék e de megtapasztaltam hogy egy iszonyú rosszulét után például semmi bajom nincs sűrű hangulatingadozások társulnak ezekhez a halál félelmekhez/rohamokhoz de régebben jártam pszichológushoz de az sajnos már nem elérhető:(. Idővel el kezdett kijönni folyamatosan. Eddig volt nehéz légzés ájulás érzés iszonyatos hányinger stb. Mostanában bizonytalan a közérzetem. A térdeim elkezdtek fájni. Amikor rosszul vagyok legyengülök elkezd fájni a térdem szédülni kezdek és megijedek. Munka közben is elő szokott már jönni. Ha esetleg valakinek esetleg valami tanács vagy megoldás van a tarsojában ossza meg velem hátha ki tudok valahogy ebből végre jönni! Köszönöm!

2021. jan. 24. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
39%
be kell venni egy Xanax-ot.
2021. jan. 24. 16:23
 2/4 A kérdező kommentje:
És azt orvossal kell fel irattatni?
2021. jan. 25. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
igen
2021. jan. 25. 16:41
 4/4 Benzsi95 ***** válasza:
76%

Ezt a legegyszerűbb mondani vegyen be a egy xanaxot!

Én pánikbeteg voltam 4 évig, alternatívákkal nagyon jól lehet kezelni, de magát az okát kell megtalálni lehet ez szervi elváltozás is, mondjum vitamin hiány vagy valami, esetleg ajánlani tudom neked a CBD olajokat, sokaknak segített bele értve nekem is!

2021. jan. 29. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!