Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen problémád van? Add ki...

Milyen problémád van? Add ki magadból minden feszültséged ennél a kérdésnél?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mivel sokan nem szeretünk másoknak panaszkodni, ezért ehhez a kérdéshez mindenki leírhatja minden kínját-baját, esetleg segíthetünk egymásnak ha olyan:) a lényeg hogy panaszkodd,hisztizd ki magad!

Nekem elegem van ebből a melegből, meg magamból is mert úgy érzem soha nem jó semmi ami van, nem érzem magam motiváltnak, lusta, frusztrált vagyok, legszívesebben eltöltenék egy hetet magányosan valami erdőben mindentől távol

2023. júl. 18. 08:58
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Nekem pld ami zavar,hogy a szomszédom egy hihetetlen trehàny nő. Kimegyek az udvarra és azonnal szembeötlik az udvaràn a kupi.Már felajánlottam hogy segítek.Volt hogy patkányt is láttunk egy nyàron.Rengeteg pénzt öltem írtószerekre.Utàlom őt
2023. júl. 19. 12:09
 22/23 anonim válasza:
Azt hiszem, borderline vagyok.
2023. júl. 19. 12:13
 23/23 anonim ***** válasza:
#20 Szintén zenész. Főként kéz, csapok és kilincsek tisztasága.
2023. júl. 19. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!