Miért nem hat a Frontin?
Nem vagyok függő, nem mindennap szedem, van, hogy hetekig nem de ha már elviselhetetlen a feszültség vagy nem tudok elaludni veszek be 1 db-ot a 0,25 mg-ből. De már azt veszem észre, hogy 2 is alig hat.
Egyszer bevettem mérgemben 4-et azt hittem elalszok tőle de nem csak feküdtem. Mit tegyek?
Na vajon miért?
Kb. 10 másodperc kigooglézni.
Hozzászokik a szervezet, vagy nagyobb stressz, szorongás jelenléte esetén nagyobb adag kell belőle, hogy kifejtse hatását.
Ez olyan, mint a fejfájás, ha extrém nem fog elmúlni egy mezei fájdalomcsillapítótól. Ott vannak akkor pl a vényes flector por.
Kérdésre válaszolva konkrétan:
benzodiazepin-tolerancia alakul ki az aktuálisan szedett dózisra.
Emiatt a szedett benzó-típusú szorongásoldó, ill. altató kezdi elveszíteni korábbi hatékonyságát, ami a benzodiazepin-szedőket öngyógyszerezésre, illetve a súlyosbodó panaszokat halló kezelőorvost - tévesen - a BZD-adag emelésére ösztönöz. Sajnos.
Pedig tényleg igyekeztem minnél kevesebbszer szedni pont azért, hogy ne alakuljon ki tolerancia, függőség.
Sajnos a feszültség, idegesség okait nem lehet megszüntetni ha tudnám már megtettem volna. Sajnos olyan dolgok bántanak nagyon amiket nem lehet megváltoztatni.
2-es: amit írtál, az arra vonatkozik, aki rendszeresen szedi, naponta többször.
Amit írtál kérdező, az nagyon kevés, nem tudsz hozzaszokni. Én azt gondolom a frontin nem a legjobb, nekem a xanax is (pedig ugyanaz a hatóanyag) sokkal jobb hatásfokú, válts másikra.
Villámgyorsan hozzá lehet szokni és egyre több és több kell...
Valakinek (alvásra) adták egészségügyi intézményben, első nap után azt mondta: "remekül aludt", a második után is, a harmadiktól kezdve = 0 hatás.
Kérdező: ébresztőórának rezgő karkötő, egyébként pedig aludj füldugóval.
A gyógyszert pedig felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!