Milyen problémád van? Add ki magadból minden
feszültséged ennél a kérdésnél?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mivel sokan nem szeretünk másoknak panaszkodni, ezért ehhez a kérdéshez mindenki leírhatja minden kínját-baját, esetleg segíthetünk egymásnak ha olyan:) a lényeg hogy panaszkodd,hisztizd ki magad!
Nekem elegem van ebből a melegből, meg magamból is mert úgy érzem soha nem jó semmi ami van, nem érzem magam motiváltnak, lusta, frusztrált vagyok, legszívesebben eltöltenék egy hetet magányosan valami erdőben mindentől távol
A baráti kapcsolatokban én is pontosan ezt az egyoldalúságot untam meg: én segítek, felköszöntök, rendelkezésre állok, viszonzásul semmi nem érkezik, sőt, ha én kérek segítséget ami a másiknak akár pár percébe kerül, akkor nagy a felháborodás.
Meguntam azt is, hogy jó sok év után a "barátom" másnak tudta elmondani, hogy nem szeretne velem barátkozni, bizalmas információk kíséretében, amelyekből pletyka lett.
2023. júl. 18. 10:43
12/23 anonim válasza:
Biztos egyfajta slágertéma lett ez is, kb. mint a "nárcisztikus személyiségzavar", amivel könnyen dobálóznak már személyes konfliktus, párkapcsolati szakítás esetén is, az esetek többségében biztosan nem igaz a "laikus diagnózis".
2023. júl. 18. 10:44
13/23 anonim válasza:
A lány, aki azt mondta, senki más nem érdekli, csak én, a lány, aki nemcsak hogy lefeküdni, de még igazából komoly kapcsolatba sem akart kerülni velem, mert mit mondanak majd a barátnők, szülők, meg nem olyan lány ő, egy tipikus díszb*zival találkozott, és első találkozón lefeküdtek.
2023. júl. 18. 12:19
14/23 anonim válasza:
Az emberi kapcsolatokat érdek-kapcsolatoknak érzem, vagy az történik, hogy az egyik fél a másikat arra használja hogy általa elérjen valamit, vagy lelkileg próbálja lenyomni hogy önmagával elhitesse: ő jobb-szebb-okosabb-nagyszerűbb.
2023. júl. 18. 12:47
15/23 anonim válasza:
Hát... Panaszom? Bipoláris vagyok, szorongásos depreszióm van, szociofóbiq, paranónia, hangulatininstabilitás, önértékelési zavarok, beszédhiba... Nem voltak emberi kapcsolataim, most a bipoláris zavar miatt elveszíthetem a barátaimat. Napi 6 bogyót kell szednem, hogy valamenyite működjek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!