Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen problémád van? Add ki...

Milyen problémád van? Add ki magadból minden feszültséged ennél a kérdésnél?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mivel sokan nem szeretünk másoknak panaszkodni, ezért ehhez a kérdéshez mindenki leírhatja minden kínját-baját, esetleg segíthetünk egymásnak ha olyan:) a lényeg hogy panaszkodd,hisztizd ki magad!

Nekem elegem van ebből a melegből, meg magamból is mert úgy érzem soha nem jó semmi ami van, nem érzem magam motiváltnak, lusta, frusztrált vagyok, legszívesebben eltöltenék egy hetet magányosan valami erdőben mindentől távol

2023. júl. 18. 08:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

A baráti kapcsolatokban én is pontosan ezt az egyoldalúságot untam meg: én segítek, felköszöntök, rendelkezésre állok, viszonzásul semmi nem érkezik, sőt, ha én kérek segítséget ami a másiknak akár pár percébe kerül, akkor nagy a felháborodás.

Meguntam azt is, hogy jó sok év után a "barátom" másnak tudta elmondani, hogy nem szeretne velem barátkozni, bizalmas információk kíséretében, amelyekből pletyka lett.

2023. júl. 18. 10:43
 12/23 anonim ***** válasza:
12%
Biztos egyfajta slágertéma lett ez is, kb. mint a "nárcisztikus személyiségzavar", amivel könnyen dobálóznak már személyes konfliktus, párkapcsolati szakítás esetén is, az esetek többségében biztosan nem igaz a "laikus diagnózis".
2023. júl. 18. 10:44
 13/23 anonim válasza:
100%
A lány, aki azt mondta, senki más nem érdekli, csak én, a lány, aki nemcsak hogy lefeküdni, de még igazából komoly kapcsolatba sem akart kerülni velem, mert mit mondanak majd a barátnők, szülők, meg nem olyan lány ő, egy tipikus díszb*zival találkozott, és első találkozón lefeküdtek.
2023. júl. 18. 12:19
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi kapcsolatokat érdek-kapcsolatoknak érzem, vagy az történik, hogy az egyik fél a másikat arra használja hogy általa elérjen valamit, vagy lelkileg próbálja lenyomni hogy önmagával elhitesse: ő jobb-szebb-okosabb-nagyszerűbb.
2023. júl. 18. 12:47
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Panaszom? Bipoláris vagyok, szorongásos depreszióm van, szociofóbiq, paranónia, hangulatininstabilitás, önértékelési zavarok, beszédhiba... Nem voltak emberi kapcsolataim, most a bipoláris zavar miatt elveszíthetem a barátaimat. Napi 6 bogyót kell szednem, hogy valamenyite működjek.
2023. júl. 18. 15:54
 16/23 anonim ***** válasza:

Súlyos paranoiával terhelt extrém mizantrópia.

Próbálom élvezni....

2023. júl. 18. 18:29
 17/23 anonim ***** válasza:
hosszú...
2023. júl. 18. 21:38
 18/23 anonim válasza:

Ez a dal jól kifejezi:

[link]

2023. júl. 18. 21:48
 19/23 anonim ***** válasza:
Rettenetesen érzem magam egy ember viselkedése miatt.
2023. júl. 18. 23:13
 20/23 anonim ***** válasza:
OCD-s vagyok.
2023. júl. 19. 02:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!