Ezek közül szerintetek melyik a legjobb termék ? Dm Mivolis magnézium citrát,magnosolv,vagy a Gal magnézium laktát,
Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 14:13
1/5 anonim válasza:
Én régebben sima Aldis magnézium tablettát vettem (ha jól emlékszem, citrát volt). Aztán olvastam, hogy a laktát és a malát a legjobb, mert az hasznosul leginkább. A Gal Mg L-laktát por mellett döntöttem, rá is volt írva, hogy ez milyen fasza, mert a Mg-tól lehet hasmenésed is, de ettől tutira nem. A páromat is rábeszéltem, hogy szedje. Első alkalommal, kb 1 órával a bevétele után ment a hasa. Majd rá fél órára az enyém is. Pár nap múlva adtam neki még egy esélyt, gondoltam, hátha nem is az okozta. Ugyanúgy ment. Úgyhogy én nem ajánlom.
2/5 A kérdező kommentje:
milyen menyiségbe szedted a laktátot ?
2023. júl. 8. 15:30
4/5 anonim válasza:
Gal-magnézium biszglicinát! A citráttól nekem is ment a hasam, ettől nem.
5/5 anonim válasza:
Nekem is a Gal Mg-biszglicinát jött be. Jó nyugtató hatása is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!