Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik egy kettő hetes...

Mi történik egy kettő hetes elvonó kórházi kezelésen (altató függőség)?

Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 16:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Megesik, az a fontos, hogy megtetted, amit ilyenkor kell, és bevonultál. Ez a többségnek sosem sikerül, mert nem tudom miért félnek tőle :D
2023. júl. 23. 09:03
 22/30 anonim ***** válasza:
21 például azért, mert én elmentem állami pszichiáterhez, nem fektetett be sehova, csak adott egy másik gyógyszert, hogy azt szedjem, az altatót pedig ne. Oké, én nem mertem ilyen radikális lenni, de hogy valamit haladjak azért, elfeleztem az altatót. Nos, 2 hét múlva olyan erős szívdobogás jött rám éjjel, hogy még reggel is 160-180 közt volt a pulzusom. A doki válasza, ez bármitől lehet. Csessze meg, már tudom hogy amiatt volt, mert hirtelen nagyon lecsökkentettem az altatót, és elvonási tünetem volt miatta.... Ez a nyomorult nő meg azt akarta, hogy hirtelen egyáltalán ne szedjem.. na ennyit ezekről..
2023. júl. 23. 10:16
 23/30 anonim ***** válasza:

Mert nem felezni kell, hanem pl. megenni a 3\4.-ét.

" Nos, 2 hét múlva olyan erős szívdobogás jött rám éjjel, hogy még reggel is 160-180 közt volt a pulzusom." nem 2 hét múlva fognak jelentkezni az elvonási tünetek, hanem kb. másnap.

"A doki válasza, ez bármitől lehet" Igaza volt.

" Csessze meg, már tudom hogy amiatt volt, mert hirtelen nagyon lecsökkentettem az altatót, és elvonási tünetem volt miatta...."

Én még nem hallottam olyan elvonási tünetről, ami hetekkel később jelentkezik. Az maximum pszichés tünet lehet, de szerintem inkább az történt, hogy szorongtál, amiatt nem tudtál eleve aludni, és a szorongásod erősödött.

" Ez a nyomorult nő meg azt akarta, hogy hirtelen egyáltalán ne szedjem.. na ennyit ezekről.." Adott helyette mást, ami kiváltotta volna. Képzeld el, hogy van akit úgy szednek le a xanaxról, hogy ráteszik rivotrilra, aztán azt csökkentgetik.

A te problémád az, hogy okosabb akarsz lenni, mint a szakember.

2023. júl. 23. 11:33
 24/30 anonim ***** válasza:
Hát bocs de azóta járok egy normális szakemberhez, és ő mondta azt erre a nőre, hogy hát nem minden szakember jó, és hogy nagy baromságot mondott amikor azt mondta, hogy egyből hagyjam abba az altatót. Úgyhogy nem én vagyok okosabb..... De te aztán marha okos lehetsz.:D
2023. júl. 23. 11:36
 25/30 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon nagyon megy az, hogy lehülyézzük a másikat. Gondolkodj el szerintem magadon, és olvasgasd még el párszor amiket írtam, hátha ráböbbensz valamire..
2023. júl. 23. 11:38
 26/30 anonim ***** válasza:

"Hát bocs de azóta járok egy normális szakemberhez, és ő mondta azt erre a nőre, hogy hát nem minden szakember jó, és hogy nagy baromságot mondott amikor azt mondta, hogy egyből hagyjam abba az altatót. Úgyhogy nem én vagyok okosabb..... De te aztán marha okos lehetsz.:D"

Anekdotáid sajnos nem érnek túl sokat számomra.

"Ezen az oldalon nagyon megy az, hogy lehülyézzük a másikat. Gondolkodj el szerintem magadon, és olvasgasd még el párszor amiket írtam, hátha ráböbbensz valamire.."

Te egy szakembert hülyézel le, aki meg sem védheti itt magát. Miből gondolod te, hogy előadhatod itt azt, hogy nem gerinctelen viselkedés ez?

2023. júl. 23. 11:41
 27/30 anonim ***** válasza:

Az a legnagyobb baj, hogy nem érted az egészet.

Tudod a heroinfüggőket mivel szedik le? Metadonnal. Nem kezdik el apránként szedegetni le a heroinját, de nem ám - adnak neki másik szert. Biztos ők is hülyék, és nem értenek a munkályukhoz, Gipsz Jakab jobban tudja.

2023. júl. 23. 11:43
 28/30 anonim ***** válasza:
j*
2023. júl. 23. 11:44
 29/30 A kérdező kommentje:
Nagyon jól érzem magam a gyógyszerek nélkül. Jól döntöttem, hogy bejöttem. Engem totál megvontak minden Z-szertől,és nyugtatóktól. Csak egy a fél szem van esténként, amit írtam (Tiopridal). Sokan vannak itt hasonló problémákkal. Olyan elvonási tüneteim voltak az otthoni leszokás próbálkozás során,hogy azt hittem,meghalok.
2023. júl. 24. 13:17
 30/30 A kérdező kommentje:
*csak az a fél szem van
2023. júl. 24. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!