Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik egy kettő hetes...

Mi történik egy kettő hetes elvonó kórházi kezelésen (altató függőség)?

Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 16:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Arról nem beszélve, hogy otthon simán visszaeshet, mert úgy érzi nem bírja, a kórházban nem lesz választása.
2023. júl. 14. 11:29
 12/30 anonim ***** válasza:

10

Nyugodtan vegyél vissza az arcodból, látsz valahol a kérdésem mellett mosolyjelet, hogy viccesnek gondolom? Szomnológus kezel, tehát tisztában vagyok az altatóval. De aki nem ismeri az égés és a kiégés fogalmát azzal nem vitatkozok.

2023. júl. 14. 12:38
 13/30 anonim ***** válasza:

"De aki nem ismeri az égés és a kiégés fogalmát azzal nem vitatkozok."

Te miről hallucinálsz épp? Kit érdekel, hogy téged ki kezel, arról van szó, hogy miért van értelme addiktológiára befeküdni. Láthatóan fogalmad sincs róla, én pedig elmeséltem neked. :D Hihetetlen

2023. júl. 14. 13:19
 14/30 A kérdező kommentje:
Befeküdtem egy hete,és úgy érzem,megy a leszokás. Abszolút nem vágyom gyógyszerekre. Nagyon meg vagyok elégedve a kezeléssel is.
2023. júl. 20. 22:12
 15/30 anonim ***** válasza:
Na tök jó, és elvonási tüneteid vannak? Mit kapsz rá?
2023. júl. 22. 10:29
 16/30 anonim ***** válasza:
És mégegy kérdés, aludni tudsz?
2023. júl. 22. 10:30
 17/30 anonim ***** válasza:
Hajrá kérdező, használd ezt az időt okosan. Ha vannak csoportos foglalkozások, akkor használd ki őket!
2023. júl. 22. 10:32
 18/30 A kérdező kommentje:
Már átkerültem neurózis osztályra. Tiopridal-t adnak,egy fél szemet este. Egész nap semmi. Aludni tudok már,minden nap egyre jobb. Ma az egész éjszakát átaludtam mindenféle rossz érzés nélkül. Kifejezetten kellemesen alszom. Elvonási tüneteim abszolút nincsenek. Nem kívánja a szervezetem kicsit sem a gyógyszereket. Nagyon jó pszichiáterem és pszichológusom van.
2023. júl. 22. 14:45
 19/30 anonim ***** válasza:
Ja, tiapdride az az ilyen szokásos lightos elvonós gyógyszer. Nah jóvan, utána tessék pszichoterápiára járni, mert valami ide vezetett, azt meg kell oldani.
2023. júl. 22. 14:51
 20/30 A kérdező kommentje:
Az már megoldódott. Volt egy súlyos autóbalesetem 5 éve. Feldolgoztam. Csak a sok altató, függővé tett.
2023. júl. 23. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!