Szerintetek az normális ha csak a Társkeresőket nyomkodom egész nap a telefonom? Tinder, Badoo, Jaumo, Bumble, Facebook Társkereső vágyaid.hu stb.
igazából nagyon nem érdekel más, de amúgy alig jön össze valami
élőben nem merek odamenni, nagyobb a csalódási faktor
mondjuk az az igazság, hogy ez a rengeteg letiltás is nagyon rontja már az önbizalmam
Amugy en a helyedben azonnal hagynam a francba az osszes 'tarskereso oldalt', ha mar ennyi sok ido utan. Ez mar fuggoseg a Te esetedben es egyaltalan nem egeszseges. Egyik volt munkahelyemen 1 angol srac is folyton 3-4 tarskeresot hasznalt egyszerre, meg eves kozben is. Őt juttattad eszembe.
Plusz szerintem csak a dopamin szint novelesere valok, semmi több. Pl. Badoo-n voltam sokaig, de egy ido utan vagytam, sovarogtam (ugye a Buddha is azt tanitotta alappilerkent, hogy a sovargas/akaras minden szenvedes eredete, es valoban igy van) alakult ki hogy 1 lany vegre visszairjon vagy kozos tetszes alakuljon.
Bar egyik tesom ott talalt ra mostani felesegere es van 2 gyerekul,szoval franc tudja. De mindennel a mertekletesseg/moderacio a kulcs. Egeszseges keretek kozott kell mindent csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!