Lassan felemészt a magány, szorongok minden miatt. Van ebből kiút?
A nyár erősítette fel bennem ezt a rossz kedvet.
Naponta megkérdezi valaki megyek-e nyaralni. Nem megyek, mert nincs kivel.
Utána mindenki meséli, hogy most hol nyaral, hol strandol. Akárkit hívok munkával kapcsolatban, mindenki szabin van hetekig. (Nyilván ez a normális, nem rosszból mondom.)
Utálom már ezt a témát, alig várom, hogy véget érjen a nyár.
Munkahelyen is kérdezik mikor szeretnék szabin lenni, de nem látom értelmét annak, hogy otthon szomorkodjak. Inkább dolgozok.
Bár az ünnepeket is így élem meg. Jó ideje az egész évem a szorongásból áll valami miatt.
Tudom nyomorult vagyok. Lassan felemészt ez az egész. Gyakran reggel már hányingerrel kelek az idegtől.
Van ebből kiút?
N
Mennyi idős vagy? Nekem sincsenek nagyon barátnőim, csak 1-2.
Aztán lehet nem egy korosztály vagyunk:(
#1: De kedves vagy! Nem is számítottam ilyen kommentre.
Igaziból nekem a barátok hiányoznak, nem is a kapcsolat. Csak eltűntek a barátok idővel sajnos. Többeknek család lett, gyerek, vagy épp csak megszakadt a kapcsolat.
Most vagyok olyan korban, hogy mindenki férjhez megy, gyereket vállal. Nekem nincsen még. Meg nem is tudok semmi olyat felmutatni, amivel dicsekedni lehet. Már régebbi ismerőssel sem szeretek beszélgetni, mert sosem tudok magamról semmit mesélni.
Te viszont egy rendes ember lehetsz!
#2: Én 28 éves vagyok. Te?
4. Én 24 leszek, bár mindenki 17 évesnek szokott nézni.. 🥹
Én is eléggé antiszoc vagyok, a párom mellett is sokat kockulok és nem nagyon járok el. Főleg a meleg miatt.
De ne csüggedj, szerintem nyaralni mi sem jutunk el. Ez ilyen. :C
"Most vagyok olyan korban, hogy mindenki férjhez megy, gyereket vállal. Nekem nincsen még. Meg nem is tudok semmi olyat felmutatni, amivel dicsekedni lehet. Már régebbi ismerőssel sem szeretek beszélgetni, mert sosem tudok magamról semmit mesélni."
Dettó. Viszont én tudatosan nem szeretnék gyereket.
Ugyanakkor ez ördögi kör, mivel tudat alatt ismerkedni sem szeretnék...mivel helytelenül azt hiszem, hogy mindenki gyereket akar.😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!