Mi lenne jó szociális fóbiára vagy félelemre az emberektől ?
Szeretnék végre a szakmámban dolgozni,de annyira szorongok emberek közt ,hogy nem is tudok koncentrálni semmire sem olykor sajnos.
Én mezőgazdasági gépkezelőnek /gépszerelőnek vagyok kitanulva kb 3 hónapot dolgoztam a szakmába ,de sokszor hülyeségeket csináltam ha valaki a közelemben volt.
(olyankor összekeverek mindent ) pedig amugy érdekel ez a szakma nagyon is ,hiába nézek szembe a félelmeimmel azok csak erősödnek .
Jelenleg dolgozom de egy olyan munkát végzek ami távol van a szakmámtól nem függ a munkám más emberétől ,persze itt is van azért,hogy ha valaki odamegy hozzám beszélgetni legszivesebben elküldeném mert olyankor nem tudok koncentrálni bár itt még valahogy elvagyok a magam munkaállomásán csak nem érdekel a munka
Ezen kívül több területen vannak az életemben pánikrohamok meg tériszonyom is van autóvezetés közben .
Kezeltetem magamat már több éve ,de egyszerűen nem jobb a helyzet
28F
Mit ajánlanátok ?
Nekem is volt hosszan tartó bántalmazás alapiskolában és 3 éves koromban is
Hogyan éled ezt meg ? kedves 1. válaszoló
El kell menni boxolni járni. Ott nem csak az ütéseket tanulod meg, hanem vissza is ütsz, ami önbizalmat ad.
Lehet a fóbiád oka, hogy gyengének és elesettnek érzed magad, pedig nem vagy rosszabb te se a körülötted lévő emberektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!