Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió, Szorongás és...

Depresszió, Szorongás és hányás ellen valami praktika?

Figyelt kérdés
Már egy hete nagyon szorongok, szomorú vagyok. Hányingerem van és nem tudok enni. Minden nap sírok és gyenge és letört vagyok. Ma reggel ettem egy kis dinnyét és kihánytam. Nagyon félek hogy sokat fogok fogyni és még hányásfóbiával is küzdök. Könyörgöm valaki segítsen!

2023. júl. 6. 10:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja, értem. :( Online nem tudtok esetleg beszélni néha?

Egyébként hogy vagy ma? Még mindig hánysz? Vagy tudsz mar enni valamit? A kamillateát kipróbálhatnád, mert a zaklatott gyomrodnak is jót tesz, és egyébként antidepresszáns, szorongáscsökkentő hatása is van a kutatások szerint a benne lévő apigeninnek köszönhetően.

2023. júl. 6. 16:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a választ! Kipróbáltam a kamillát és nagyon sokat segített.
2023. júl. 10. 11:49
 13/13 anonim ***** válasza:
39%

De klassz! Nagyon örülök, hogy segített! :)

Nekem a kamillatea akkor segített nagyon, amikor átalvási problémáim voltak. El tudtam aludni, de éjjel allandóan megébredtem, és nem tudtam visszaaludni. Ittam este erős kamillateát és megoldódott. Akkoriban épp nagyon fel voltam pörögve de depressziós is voltam egyszerre, olyankor vannak gondjaim az alvással. A kamillára véletlenül találtam rá, amikor szorongás/depi elleni gyógynövényeket keresgéltem magamnak a neten.

2023. júl. 10. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!