Xanaxot meg más nyugtatókat sokan szednek? Hogy kerülhető el hogy valaki az élete egy rossz időszakában rá szokjon?
Bipolaris gondokkal jó.
Csak kb 10 emberből 8nak nem kéne gyógyszer, csak akaratgyenge valtoztatni és könnyebb eszetlen függőnek lenni.
Sokan még isznak is ra alkoholt, az már teljesen egyenlő a drogfuggoseggel
Saját tapasztalataimat írom le. Ez nem recept, nem biztos, hogy megoldás mindenkinek, lehet fújjogni, nekem segített. Ahol élek, előszeretettel írnak fel a legkisebb hajókra is komoly gyógyszereket. Én ezt akartam elkerülni, amikor nagyon rosszul alakult az életem, és a padlóra kerültem. Először elváltam, majd a munkám is ugrott. messze volt a családom is, egyedül voltam mindenre.
Zacher mondta, hogy a rossz szokásainkat függésre cseréljük könnyen. Ebbe a hibába én is majdnem beleestem, rengeteg alkoholt fogyasztottam, de sikerült rájönni, hogy ez nem megoldás.elkezdtem kungfuzni, futottam, sokat voltam a természetben. Meglehetősen sok barátom közül párral sok időt töltöttem, amennyi nekik és nekem se volt túl sok. Idővel lett munkám is. Volt egy nyulam, akiről tudtam, hogy gondoskodnom kell róla.
Ami nekem segített: mozgás, természetközelség, munka, önreflexió, és a hit, hogy lesz jobb is. Folyamatosan igyekszem fejlődni, felülvizsgálva magam néha. Azóta van kedvesem, egy kellemes munkahelyem, piával nincs baj, a kungfu megy, futást sajnos nem bírja a térdem. Ne add fel, járj ki a természetbe ne tvz ne telefonozz stb. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!