Xanaxot meg más nyugtatókat sokan szednek? Hogy kerülhető el hogy valaki az élete egy rossz időszakában rá szokjon?
Figyelt kérdés
2023. júl. 2. 08:01
12/22 anonim válasza:
Érn terapiára is járok 5 éve, pszichoterapeutához, most terápiát is tartó orvoshoz. Mégos szükség vot rá, hiába szedek más gyógyszereket is.
13/22 anonim válasza:
Tobb szerencset a gyogyszeripar aldozatainak. Az orvos jutalekot kap minden recept utan. Így bízzatok bennuk. Hat persze utolso h szukseged volt ra meg a tobbi 25 fele bogyora is, de jobban soha nem leszel. Es ezt ertsd szo szerint. Soha nem leszel jobban. Ez nem tunik fel senkinek, hogy az egeszseg mindig csak egy delibab, amit sosem ersz el. Mert a betegen tartas a cel. Regota mondjak h betegsegugy van, nem egeszsegugy. Aki erre nem jon ra, arra nem lehet mit mondani. Ti csak ragaszkodjatok a kis bogyoitokhoz es kozben sírjatok, hogy semmi se segít. Vagy nem elegge. Nekem 15 ev gyogyszerszedes es par ev gyogyszeripari munkatapasztalat eleg volt, en azota nem szedek semmit es azota vagyok jol. De legyszi ezt engedjetek el a fuletek mellett es kínlodjatok tovabb. Bar ezt nem kell ketszer mondani nektek. Szerencsetlen, agymosott birkak. Na, induljatok a patikaba. Ott osztjak az egeszseget, ugye.
14/22 anonim válasza:
13-as rajtad látszik, hogy nem szedsz semmit, pedig kéne.. XD
15/22 qborka válasza:
Biztos van olyan betegség,amit lehetne másképp gyógyítani,mint ahogy teszik,hogy felírnak drága gyógyszert éveken át,minahogy gyógyszeripari tapasztalattal rendelkező válaszoló írja.
Ám nem minden esetben..
Én pl.nagyon örülök az 59.000 forintos spirálomnak,a méhem megmaradt,az életminőségem ismét jó,amióta fent.
Ha 90% is az orvosom jutaléka utána, nem zavar.
Xanaxot két alkalommal vettem be,soha többé.
16/22 anonim válasza:
mi az a spirál? Ezt kifejtenéd? vagy mivel kapcsolatos?
17/22 qborka válasza:
Hormon spirál,amit a méhbe tesznek.
18/22 anonim válasza:
Én alvashoz szedtem először
4 éve rá vagyok szokva
Soha nem gondoltam volna hogy a napi rutin része lesz a gyógyszer
19/22 anonim válasza:
13-a:
Nekem megváltás a gyógyszer. Pszichoterapeuts orvoshoz járok, amit lehet, azzal kezel. Pl C-PTSD
Nem kap jutaleékot.
Bipoláris zavart csak gyóigyszzerrel llehet kezelni. Amikor túl kicsi volt az adag, akkor visszaestek.
20/22 qborka válasza:
Igen, sajnos, ismertem olyat,aki úgy gondolta, nem kell már a gyógyszer a bipoláris betegségére. Öngyilkos lett, teljesen váratlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!