Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lettél drogfüggő?

Miért lettél drogfüggő?

Figyelt kérdés
Én nem akarok ítélkezni. Csupán a történeted érdekel, ami ide vezetett. Csak arra kérlek a nemedet írd meg, hogy jobban értsük a te történeted

2023. júl. 1. 07:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
43%

Ettől az egésztől hányingerem van amit mi itt társadalomnak hívunk. Az embernek állandóan dolgozni kell napi 8-12 órákat és alig kap cserébe pénzt. Arra kb pedig esély nincs hogy valaki olyat dolgozzon amit szeretne. Aztán akiknek pedig kicsit több pénze van az lehúzza akinek kevés.

Mások multikat üzemeltetnek ülnek a riviérán én kaszálják a pénzeket úgy hogy semmit nem csinálnak - és ha én elmegyek a gyárba a szalag mellé robotnak akkor megkapom a 3 műszakra a 240-et. Úgy érzem nekem elszívja az erőm ez a társadalmi rendszer. Így nekem nincs kedvem a mókus kereket hajtani. Belövöm magam és napról-napra élek. Amikor pedig vége lesz akármilyen szenvedésekkel is jár, nem fogom megbánni hogy ezt az utat választottam. Nekem nem az élettel van bajom. El lehetnénk itt boldogan is, és akkor nem a szerektől kéne várni a boldogságot. De a jelenlegi körülmények között én ezt az utat választottam és rátettem erre mindent, mert én így tudtam kimászni a mókuskerékből és valami mást csinálni. Persze ezzel lerövidítve az egész játékot is. De ezért a játékét annyira nem is kár.

2023. júl. 9. 12:34
 22/24 anonim ***** válasza:
75%

Abszolút megértelek. Én ugyanígy éreztem, csak én a külföldre költözést választottam. Itt is a szalag mellett állok 3 műszakban, viszont 2100 euróért. Így a szabadidőmben legalább a motorozásra van pénzem, és így boldogan élek.

2023. júl. 9. 12:50
 23/24 anonim válasza:
100%

Tizenéves korom óta jártam underground elektronikus zenére bulizni, teljesen magával ragadott a közeg,a clubkultura,az éjszakai élet...Na és persze,ami nem meglepő ezzel kapcsolatban...a drogok sem kerültek el,én meg mivel eléggé hedonista vagyok,nem tudtam nemet mondani,nem is akartam. Imádtam táncolni a jó kis minőségi proggie-house-ra,régi techno-ra,csomó jó fej emberkével megismerkedtem,beszippantott az egész🤣🤣Nem amúgy, szigorúan buliban toltam ha megse,akkor max.ritkán egy-egy füves cigi...

Nos,a móka folytatódott,mai napig megmaradtam ezen a vonalon,marmint bulikák,fesztivalok,és hmm... volt 2 évem most nemrég,ami viszont durva volt mert Ketamin-függő voltam,napi szinten be voltam ketazva,viszont szerencsére meguntam. Jó,nem az.. mindig is kedvencem lesz,ha lehet választani,hogy mivel bulizzak,akkor nem kérdés,hogy mihez nyúlnék,de az amiben voltam általa/vele,az egy fenntarthatatlan állapot volt,nyilván tudtam,hogy le kell raknom előbb-utóbb,de amíg nem döntöttem el végleg agyban,mert már nem adta azt a flasht,nem is ütött..drága is volt napi szinten,rohadtul nem állt jól ha megvágott🙄🥲 meg na,Nő vagyok,nem túl bíztató egy ketaminfüggő állat nőszemély,ez azért nem egy elismerés....naaa,szval nagyjából így voltam....viszont nem szabad itthon tartanom,mert ha kéznél van,akkor nem tudom megállni...de ha nincs nálam,akkor semmi sóvárgás,nincsen lelki sóvárgás,nem ül a vállamon az a kis piszok kisördög,hogy "-Na gyerünk Kislány,robogj át a városon,vásárolj be magadnak de tüstént és folytasd csak,mert ❤️❤️❤️❤️😈

2023. szept. 9. 10:17
 24/24 A kérdező kommentje:
Ezt jól összefoglaltad 23 -as :)
2023. szept. 9. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!