Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lettél drogfüggő?

Miért lettél drogfüggő?

Figyelt kérdés
Én nem akarok ítélkezni. Csupán a történeted érdekel, ami ide vezetett. Csak arra kérlek a nemedet írd meg, hogy jobban értsük a te történeted

2023. júl. 1. 07:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

5. Ha szeretnél róla beszélni, én szívesen meghallgatlak.

Én ugyan csak toxikus kapcsolatban voltam, amiben a testképzavarom erősödött. :/

2023. júl. 1. 11:44
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem én nem érezten hogy mellébeszéltél 10 -es. a És milyen fájdlomra gondoltál? Ha tippelnem kell azt mondanám, valamilyen testi fájdalomra...
2023. júl. 1. 12:10
 13/24 anonim ***** válasza:

12. PCOS-em van. Régebben folyamatosan voltak a petefészkemben ciszták, volt golflabda méretű is.

Amikor megvolt, régebben omlott belőlem és az is fájt ha fel kellett kelni az ágyból.

Ma már szedek rá vitamint, gyógynövényt. De gondolkodtam CBD-ben is. :)

2023. júl. 1. 13:18
 14/24 anonim ***** válasza:

Plusz végeztem nagyon komoly súlyzós edzést nemrég (abba is hagytam), akkor folyamatosan folyt ki belőlem vizes vér. :/

40-50-60 kg-al edzettem. 10/ szériákat nyomtam. Lábra, karra, hátra.

Szóval ha lenne lehetőség hogy otthon legyen cannabis, ami házi és én termesztem, ilyen napokon tennék a sütibe. Ennyi. :)

2023. júl. 1. 13:19
 15/24 anonim ***** válasza:
59%

Neked nem biztos, hogy a füves süti a legideálisabb.

Vannak cbd tartalmú cannabis olajok, max 2% thc tartalommal. (Amitől be lehet tépni, azokban 14-20% a thc tartalom)

Én olajjal próbálkoznék a helyedben, és akkor el tudod kerülni a pszihotikus hatásokat.

2023. júl. 1. 13:34
 16/24 anonim ***** válasza:
15. Igen, már átfutottam ezt a kört. :)
2023. júl. 1. 14:10
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2023. júl. 3. 07:34
 18/24 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon nehéz erre válaszolni, mert egész egyszerűen így alakult.

Olyan közösségbe nőttem fel, ahol a fű, a pia, a partydrogok és hallucinogének mindig jelen voltak, és már középiskola alatt végig is próbáltunk mindent. De ettől még ment tovább az élet, szóval érettségi, diploma, munka, párkapcsolat... de a partyk meg a cuccok is jöttek tovább velünk a felnőtt életbe. Aztán a 30-as éveim elején kezdtem érezni, hogy fejben, testben, lélekben és anyagilag is baromira fárasztó menedzselni egy drogkarriert, és aztán pár év alatt valahogy teljesen ki is kopott belőlem minden: a cigit, a piát és a drogot pedig felváltotta az egészséges étkezés, a sport és a józanság, ami szerencsére évek óta tart.

Vagyis bár foghatnám a rossz családi körülményeimre, vagy az elhanyagolt gyerekkoromra is, de igazából azért lettem drogfüggő, mert ott volt kéznél, én pedig használtam... mert miért ne?

2023. júl. 4. 23:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen azért mert túl nehéznek találtam ezt az életet.
2023. júl. 9. 08:17
 20/24 A kérdező kommentje:
S miért nehéz neked 19 -es válaszoló ?
2023. júl. 9. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!