Vannak / ismertek 40 év feletti drogfüggőket?
Az alkohol talán nem drog?
(Nem az 1-es vagyok, de nekem is kb ugyanaz jutott eszembe)
Akkor még egyszer, bár elég egyértelműen le van írva:
a kérdés 40 év feletti drogfüggőkre vonatkozik, NEM pedig alkoholistákra.
Akkor még egyszer: az alkohol is drog, attól még hogy legális és szociálisan többnyire elfogadott.
Amúgy persze, rengeteg illegális droggal élő 40-es van, politikusok hírességek stb között épp elég körülnézni.
Kérlek, értelmezd úgy a kérdést, ahogy az fel van téve.
Ha ez nem megy, ne válaszolj rá, köszi.
Egyrészt úgy értelmeztem. A “drog” szó millió plusz egy dolgot jelenthet. Kapaszkodj meg de pl a kamillatea is “drog” a szó gyógyszerészeti értelmében. Máskor egyértelműen fogalmazz és nem lesz félreértés. :)
Másrészt külön válaszoltam az illegális drogokra korlátozódva is. Szóval miért ne menne?
7es,
Gondolom, amikor bemész a boltba egy üveg pezsgőért, az eladótól azt kérdezed, hogy merre találod az alkoholos italokat, nem pedig azt, hogy merre találod a legális drogokat?
Bár amekkora idiótának tűnsz, most elbizonytalanodtam.
A pezsgőt “pezsgő” néven szoktam nevezni. (Pl a “macskát” is macska néven, az meg az állatok közé tartozik ettől még)
Amúgy megkaptad a választ, miért toporzékolsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!