Miért lettél drogfüggő?
Én kilátástalan voltam azért kezdtem el. Mindenkitől csak a bántást kaptam. Szarnak voltam nézve. Először a füvet próbáltam ki a rendeset nem a biot!
Aztán egy buliba kipróbáltam a kristályt sajnos! Azóta drogozok ,de nem napi szinten hanem heti 1-2 szál spangli megy csak el! Kristályt nem használok az nagyon tönkre teszi az embert! A fű az kis mennyiségben még jobbá is tette az életem. Nyugodtabb, pozitívabb kedvelhetőbb ember lettem. Mióta füvezek valahogy az emberek is jobban állnak hozzám! Elégedett boldog életem lett! Fiatal nő vagyok.
Nem épp a legjobb volt a családi környezetem a szüleim folyton éreztették velem, hogy nem igazán szeretnek.
12 éves voltam amikor a szüleim barátjának fia megerőszakolt elmondtam nekik de nem hittek nekem így többször megtette velem hiába kértem segítséget. Végül volt egy öngyilkossági kisérletem kórházba kerültem, onnan intézetbe ott sokmindent kipróbáltam fű volt az ami rendszeressé vált majd orvos által felírt frontin volt az amit éveken át egyfajta drogként használtam. Mára már tiszta vagyok és valamennyire rendeződött az életem, a drogozás nem old meg semmit erre sajnos elég későn jöttem rá.
28N
Valamit hordoztam a genetikában is. Apám alkoholista volt.
Én pedig mindent kipróbáltam, amit elértem, kivéve a dizájner cuccokat.
És sajnos akármihez nyúltam, mindennel jól éreztem magam. Kiderült , hogy politoxikomás vagyok. De közben sportoltam is, és láttam, hogy mennyire legyengítenek a cuccok. Emiatt a füvön kívül minden mást dobtam, de a cannabis a mai napig része az életemnek. Most már több, mint 30 éve.
F54.
1,2,3
Volt kettő exem is, akik függők voltak.
Ha tiszta a fű, nincs vele semmi baj. Akkor van baj, ha nem bio termesztés hanem permetezett, vegyszerezett. A memóriára emiatt elméletileg a nem tiszta nincs jó hatással. Érdemes utána nézni honnan szerzi be az ember.
Én a fájdalmaim miatt gondolkodtam, hogy néha jó lenne egy füves süti.
Szóval én éltem függőkkel, volt sok veszekedés és dilemma. Nekik egyiküknek sem volt hasonló hátterük. Nekem volt, de én nem lettem sosem függő. (Nő vagyok.)
Egyetlen egy esetben gondolkodtam el ezen (utálom a cigarettát, süti oké) az is a fájdalom, de elméletileg arra elég a CBD. Bocsi, ha nagyon mellébeszélésnek tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!