Akinek volt már nárcisztikus személyiségzavarral élő ismerőse, annak milyen tapasztalati voltak vele kapcsolatban?
én vagyok a (6.?) júl. 3. 13:26-as
Lehet nem ártana nekünk dumálnunk valami közös chatfelületen ?
Egyébként engem is megcsalt az exem, nem is egyszer, és olykor úgy kért bocsánatot és sajnálta a dolgokat, hogy mert amúgy szerinte én vagyok a f_sz és miattam...
azt sem tudom, hogy mi volt nála tudatos, meg mi nem
azt sem, hogy mikor volt őszinte és mikor nem
meg mit hazudott mit nem
meg azt is nehezen tettem össze, hogy mikor történt miért... amikben még mindig óriási lyukak tátonganak és fognak is
Csak a no contact mukodik veluk. Soha nem fog egy ilyen megvaltozni. Es nem kell, hogy a parod legyen, lehet szulo, barat, barmilyen rokon, testver, kollega stb, azok is tonkretehetnek.
Az enyem folyamatosan manipulalt, hazudozott, gazlangozott, csenddel vert, kontrollalt stb es mindig mindenbol azt hozta ki, hogy en vagyok minden baj okozoja. Az orulet hatarara tudjak sodorni az embert. Azota nem csodalkozom, hogy regen tele voltak az elmegyogyintezetek “hiszterias” nokkel, hat a ferjuk miatt totalis kontrollban eltek, barki megkattant volna. Egy narcisztikus szetszedi az ember pszichejet. Meg lelkileg is nyilvan.
Közeli rokonom volt nárcisztikus.
Állandóan hazudozott, manipulálta az embereket és nem gondolt senki másra csak önmagára. Meg voltak a maga kis tévképzetei és ha valaki mondott valami rosszat rá, sorra gyártotta az összeesküvés elméleteket. Ha még ki is fejezte a "szeretetét" irántam vagy mások iránt, az se volt őszinte, sajnos gyerekként nem vettem ezt észre. Már régóta nem tartom vele a kapcsolatot és örülök neki. Nagyon toxikus ember volt.
volt főnököm.
a csávó annyira beteg volt, hogy nem csak a környezetét b.szta át, de saját magát is behülyítette. Képes volt magát olyan dolgokról meggyőzni, aminek köze nem volt a valósághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!