Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Félek a férfiaktól, mit...

Félek a férfiaktól, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az apámmal a kapcsolatom átlagos. Sose vertek meg,sose erőszakoltak meg stb. Semmi traumám nincs férfiakkal de én mindig rosszul éreztem magam köztük.

Mindig lány barátaim voltak. 23 éves vagyok de ha olyan helyen vagyok ahol férfiak/ akár tizenéves pasik vannak már kellemetlenül érzem magam és menekülnék.

Ezzel lehet valamit csinálni?

2023. jún. 27. 20:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én meg a férfiak 99 százalékától undorodom fizikailag, látványban, nekem sem volt meg kapcsolatom, szűz vagyok 28 évesen

Dehát az utcára muszáj kimenni, bulikat, fesztiválokat sem akartam kihagyni azért mert az állat férfiak odajonnek, sajnos akar hozzam érnek… általában nem is emlékszem ha mondjuk vmelyik he akart húzni táncolni, annyira undorodom

Nem lehetsz életed végéig a 4 fal között

Mondom ezt úgy hogy amikor eluralkodik rajtam a szorongás akkor én sem megyek sehova mert nem bírok

2023. jún. 29. 00:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel és sokan mások is. A pszichológus se tudott segíteni. Nehéz így az élet de meg lehet oldani.
aug. 10. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!