Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Félek a férfiaktól, mit...

Félek a férfiaktól, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az apámmal a kapcsolatom átlagos. Sose vertek meg,sose erőszakoltak meg stb. Semmi traumám nincs férfiakkal de én mindig rosszul éreztem magam köztük.

Mindig lány barátaim voltak. 23 éves vagyok de ha olyan helyen vagyok ahol férfiak/ akár tizenéves pasik vannak már kellemetlenül érzem magam és menekülnék.

Ezzel lehet valamit csinálni?

2023. jún. 27. 20:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom zavarban vagy. A legtöbben túlesnek rajta, tessék összeszedni magad.
2023. jún. 27. 21:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem mondanám hogy zavarban vagyok csak rosszul érzem magam. Mindegy hogy néznek ki.
2023. jún. 27. 21:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ezek szerint párkapcsolatod sem volt még? semmilyen együttlét?
2023. jún. 27. 21:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi.
2023. jún. 27. 21:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Egy pszichológusnak mindenképp beszélj erről. Nem is értem, hogy miért nem tetted meg eddig.

Egyébként milyen jellegű a rosszullét, amit a társaságukban érzel? Émelyegsz , szédülsz, megnő a pulzusod, tehát konkrétan rosszul vagy?

2023. jún. 27. 21:34
 6/12 A kérdező kommentje:

5.

Voltam pszichológusnál, nincs jó tapasztalatom velük. Majd akarok menni magánhoz de arra most nincs pénzem.

Nem tudom jól leírni

Pl. Ma felszálltam a buszra és valamilyen sprot csapat volt rajta. Olyan volt mintha pánikba estem volna, minél hamarabb le akartam szállni.

Ha férfiakkal kell beszélni pl. Főnök, vagy tanár (régen már nem járok suliba) hiába normálisak nem érzem jól magam mintha és próbálok sietni.

2023. jún. 27. 21:39
 7/12 anonim ***** válasza:

Értem. Van erre egy csúnya szó: androfóbia (vagyis férfiaktól való félelem).

Még egy: én írtam 3-as és 5-ös választ is, egyébként férfi vagyok, 38 éves ( bár nem tudom ez számít-e) ... most ennek tudatában is rosszul érzed magad, vagy ez csak személyesen van jelen?

2023. jún. 27. 21:47
 8/12 A kérdező kommentje:

7.

Gondolkodtam én is ezen.

Hát, nem tölt el jó érzéssel de közel se olyan mintha élőben beszélnénk.

2023. jún. 27. 21:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor nem is írok többet :)

Egy a lényeg: gyűjtsél pénzt, irány a doki, mert így nem fogsz tudni teljes életet élni.

2023. jún. 27. 21:52
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaida!
2023. jún. 27. 21:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!