Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tudnék tenni? Teljesen ki...

Mit tudnék tenni? Teljesen ki vagyok készülve

Figyelt kérdés
Lassan két hónapja tart az érettségi, és csak hétfőn megyek közép szóbelire… Alapvetően jól viselem a stresszt, mivel sok versenyre jártam régebben, előrehozottaztam, nyelvvizsgáztam is.. Sosem viselt meg semmi annyira, mint most ez az érettségi időszak. Egyik érettségim nem lett annyira fényes, mint szerettem volna, így önköltségesre van csak esélyem, de kikészít ez is, hova vesznek fel, felvesznek -e egyáltalán. Tudom, nem az életem múlik rajta, de én ennyi tanulással a hátam mögött nem akarom, hogy az legyen, hogy nem vennének fel, és jövőre megint mehetnék újraérettségizni. Egyszerűen már a szóbelikre sem tudok készülni, mert semmi motivációm, egész nap csak fekszek, mert semmi erőm semmihez, folyamatosan csak sírok, fáj a mellkasom, rossz a kedvem.. Márpedig muszáj lenne maxolnom a szóbeliket. Mit tehetnék? Teljesen kivagyok..

2023. jún. 23. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ki fogod maxolni. Négy évig ezt tanultad. Érettségin mindenki segít, ha a felét tudod és bátran elmondod, a szaktanár mosolyogva bólogat és közli, hogy nagyon jó volt.
2023. jún. 23. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Én most raktam àt a vizsgàmat, mondjuk ez egyetem.

Megértelek Kérdező! Hiába vagy rosszul, az ìràsod alapján egyáltalán nem vagy kiégve, velem ellentétben.

Még fiatal vagy! Minden rendben lesz, bárhogy is legyen. Én több évet csúsztam az egyetemen, ezért érzem halottnak magam.

2023. jún. 23. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
2. válaszoló, én meg azon gondolkodom éppen, hogy elmenjek-e a vizsgámra vagy hagyjam inkább, teljesen ki vagyok égve én is, átérzem a helyzeted.
2023. jún. 23. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
#3 Egyre melegebb van...kitartást neked, bárhogy is döntenek:) !
2023. jún. 23. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
*döntenél
2023. jún. 23. 21:06
 6/6 anonim válasza:
Lazulj
2023. jún. 25. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!