Előfordult veletek olyan fiatalkorotokban hogy mintha semmi érzést nem éreznétek ?
#1 mi az hogy most?
#2 De akkor te nem is bánod hogy ilyen vagy?
2es vagyok.
Nyilván bánom, de mégis mit tehetnék? Nem úgy élem meg az érzéseket mint mások valamiért. Meg kell szokni, élni kell vele. Ez van.
Ja dehogy, neeeem, úgy értettem hogy sok közösségi platformon láttam ezt a jelenséget mint amit feltettem kérdésként.
Ennyi és érdekel hogy most velem mi a gond,mert konkrétan Valamelyik nap is megtudtam hogy felvettek egy suliba, de ahogy haza értem el is rontották a kedvem...
Meg mindig 2 es vagyok.
En annyira meg ezzel nem talalkoztam hogy igy a közöny menő lenne, max a divat depresszióval.
Nekem az a velemeny arrol ha ugy erzel hogy folyton stressz alatt vagy. Ha kronikus stresszelsz ( nem tudatosan) eltompul kicsit minden, nem tudsz megfelelően reagálni az eseményekre, ha erre gondoltál.
Ahogy #8 írta, a krónikus stressz okozhat ilyet. Vagy egyébként krónikus fáradtság, kiégés. Depresszió is lehet a tünet hátterében. Ilyenkor az ember nem feltétlenül érez mély szomorúságot, letörtséget, kilátástalanságot, hanem mintegy eltávolodik az érzéseitől. Nem képes boldogságot átélni és a többi érzései, érzelmei is eltompulnak.
De az is lehet, hogy a kamszkor-kora ifjúkor határán történő idegrendszeri változásokhoz kapcsolódó átmeneti jelenségről van szó.
Ha ez hosszabb ideje fennáll, illetve úgy érzed, hogy problémát jelent számodra, akkor érdemes lenne kivizsgáltatni, hogy mi okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!