Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen pszichés rohamok...

Fes Vilmos kérdése:

Milyen pszichés rohamok vannak amik hasonlítanak egy pánikrohamra? Hisztérián és epilepszián kívül.

Figyelt kérdés
Vannak rohamaim, de nem tudni pontosan mik ezek csak hogy az előbbiekben felsoroltak már ki vannak zárva. Kíváncsi vagyok valaki tud-e valamit mik jöhetnek még szóba. Roham közben az egész testem görcsbe rándul, elfáradok bele elernyedek, majd kis idő után ismét egy görcsölés. És ez tart volt hogy 45p-ig általában 15-20p-ig.

2023. jún. 12. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Van a közeledben olyan ember aki komolyabban foglalkozik ezoteriával? Asztrológia stb?
2023. jún. 12. 14:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs.
2023. jún. 12. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem menj el a háziorvosodhoz és őt kérdezd. Amúgy az epinek több fajtája van. Ritka,h azokat a tüneteket, amiket leírtál mentális probléma okozná. Ha mégis, akkor is segítségre van szükséged szerintem, mert nagyon erős lehet a pánikod, szorongásod
2023. jún. 12. 18:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Voltam 2 hóbapig pszichiátrián nemrég engedtek ki. Konverziós zavar lett a diagnózis. Az epilepsziát az EEG vizsgálat kizárta.
2023. jún. 15. 19:02
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
Csak az ezotéria és az asztrológia felé ne fordulj!
2023. jún. 15. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!