Nagyon stresszes az életem. Mit csináljak? Rosszak a gyerekeim,nem fogadnak szót (ovisok). Meg az apjuk miatt is stresszes az életem. Nem bírom már ezt a nyomás,stresszt.
A gyerekek érzik Rajtad a feszültséget, a kimerültséget. Nem rosszak, csak feszegetiok a határaikat. Nekik most a "biztonság" a legfontosabb, amit Tőled várnak. Az este elmondott mese, a lefekvési rituálé, a Jó éjt puszi, nagyon fontos. Ők csak benned bíznak. Az ő nyelvükön meséld el, milyen boldog lennél ha segítenének neked pl. elpakolnak, egyedül öltözködnek stb.
Adj nekik piros pontot (képletesen), vagy bármi apróságot, ha ügyesek voltak, dícsérd meg őket!
Neked pedig, szívből kívánok valamilyen kikapcsolódást, regenerálódást, feltöltődést!
Én próbálnék ismerkedni is, akár gyerekes anyukákkal, nem csak pasira gondoltam. Vagy ha agyerekeknek vannak játszópajtásaik azokkal néha összehozni, közös programot szervezni.
Neked is jár az "Én idő". Ha kipihentebb, nyugodtabb vagy, azt a gyerekek is "meghálálják".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!