Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kijöttem a depresszióból,...

Kijöttem a depresszióból, segítenem kellene egy depressziósnak?

Figyelt kérdés
Nemrégiben sikerült kb kilábalnom egy nagyon erős depresszióból. Még mindig vannak depressziósabb időszakaim, de szerencsére egyre könnyebben úrrá tudok lenni rajtuk. Időközben lett egy kapcsolatom, és úgy tűnik, hogy az illető is mélyebb depressziós. Rengeteg munkánk van abban a pszichológussal, hogy felépüljek és még nem teljesen jöttem ki a depresszióból. Félek attól, hogy ha segítek a páromnak, azzal a saját gyógyulásomat teszem kockára. Már most érzem a negatív hatást. Ti mit gondoltok? Inkább mondjam neki, hogy keressen segítséget?
2023. jún. 9. 00:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy az. Korábban egy munkahelyen dolgoztunk és egy végtelenül vidám, pörgős srác volt. Utólag derült ki, hogy depressziós, miután már összejöttünk, és eltelt egy hónap. Beszéltem vele erről, azt mondta, hogy valószínűleg azért mutatja ki felém, mert előttem nem épít falat, mások előtt pedig azt láttatja, hogy minden rendben. Azt is mondta, hogy megpróbál segítséget kérni. Remélem, hogy megoldódik.
2023. jún. 10. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!